سلام به روی ماهتون من اومدم با آموزش غذای اصیل مازنی به اسم مرغ ترش😋
اگه تا حالا نخوردی نصف عمرت بر فناست
ابتدا مرغ ابپز کردم پیاز و اب نارنج و نمک و فلفل زردچوبه زدم بعد سرخ کردم سرخ که شد یه مقدار رب داخلش تفت دادم
بعد سبزی مرغ ترش که همون سبزی شکم پری برای داخل شکم ماهی و مرغ استفاده میشه کنارش گذاشتم تفت گرفت آب مرغ اضافه کردم و گذاشتم تا مرغ بپزه وخورشت جا بیفته
حالا سبزی های مخصوص مرغ ترش
اوجی (پونه)۵ تا
اناریژه۸تا
زلنگ (چوچاق)۴تا
جعفری ۵تا
گشنیز۴تا
تره۶تا
وارینگ بو۱
سرسم۱
برگ سیر۱
اسفناج۱
چهار مورد آخر رو اگر نریختید هم مشکلی نیست
به همراه نیم کیلو گردو پودر شده و سه تا چهار قاشق رب انار و سیصد گرم دون انار سابیده شده (همون دون انار خشک شده که آسیاب میکنیم)ترکیب میکنیم با دو عدد پیاز رنده شده و کمی آب نارنج میزنیم سبزی بسته بندی میکنیم میزاریم فریزر دیگه نیاز به تفت دادن یا سرخ کردن نداره تا یکسال همینجور سبز سبز میمونه
یا اینکه میتونید سبزی فقط آماده کنید گردو دون انار و رب انار موقع درست کردنش اضافه کنید به مرغ
اگر میخواهید افزایش بدید
با همین دسته های که گزاشتم افزایش بدید وبیشترش کنید همین مقدار هم که گفتم چند تا وعده میشه
منبع: @Fatimaaafoood
مرغ ترش اصیل مازندرانی
محصولات بخش فروشگاه