چیپس بوجیا یکی از انواع چیپس های بسیار خوشمزه و ساده است که می توانید به راحتی می توانید این چیپس خوشمزه را در خانه تهیه و سرو‌ کنید. چیپس بوجیا یک نوع چیپس با روکش خوشمزه می باشد که می توانید در کنار غذاهای خود سرو کنید و یا می توانید برای کودکان و یا پذیرایی این چیپس خوشمزه و جذاب و ترد را تهیه کنید. چیپس ها یکی از تنقلات همیشه پر طرفدار در دنیا هستند که امروزه تهیه آن در خانه کار بسیار راحتی می باشد و شما می توانید با چند قلم مواد و سیب زمینی اسلایس شده یک چیپس خوشمزه تهیه کنید. اما تاریخچه تهیه چیپس به جنگ جهانی دوم بر می گردد در آن زمان مردم انگلیس در باغچه های خود سیب زمینی می کاشتند و آن را با روغن سرخ می کردند و به عنوان غذای اصلی سرو می کردند. برخی از داستان ها دیگر به وجود آمدن چیپس به سال ۱۸۵۳ باز می گردد که در آن موقع سرآشپز معروف جرج کرام برای یکی از مشتری های خود که سیب زمینی ضخیم را دوست نداشته است تصمیم می گیرد سیب زمینی به شکل نازک برش بزنید و سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه چیپس بوجیا
سیب زمینی ۴۰۰ گرم
آرد برنج ۱/۴ پیمانه
آرد نخودچی ۱/۳ پیمانه
جعفری ساطوری ۱/۴ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
پودر زنجبیل ۱/۲ ق چای خوری
پودر سیر ۱/۲ ق چای خوری
پودر پیاز ۱/۲ ق چای خوری
فلفل قرمز ۱/۲ ق چای خوری
فلفل سیاه ۱ق چای خوری
پودر پاپریکا شیرین ۱ ق چای خوری
آویشن ۱ ق چای خوری
نمک ۱ ق چای خوری
 
طرز تهیه چیپس بوجیا ترد و خوشمزه و شیک 
مرحله اول: آماده سازی سیب زمینی
ابتدا باید سیب زمینی ها را با پوست کن ورقه ای پوست بگیرید. سپس باید اسلایس کنید. برای اسلایس کردن نیاز به یک چاقو تیز دارید و یا می توانید برای یکدست شدن سیب زمینی آن ها را با کمک غذاساز یا رنده ورقه ای دستی استفاده و اسلایس کنید. دقت کنید از رنده نازک غذاساز استفاده کنید.

مرحله دوم: استراحت سیب زمینی
در ادامه سیب زمینی ها اسلایس شده را بشورید و ۲۰ دقیقه داخل یک لگن آب سرد و یخ قرار دهید و بگذارید تا بماند. این کار باعث می شود نشاسته اضافی آن از بین برود و در حین سرخ شدن ترد شود.

 
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه داخل یک کاسه آرد و برنج و آرد نخودچی و تمام ادویه های گفته شده به همراه نمک را باهم مخلوط کنید تا یکدست و نسبتا غلیظ شود. سیب زمینی ها را آبکش کنید و روی آن آب بگیرید و روی دستمال نخی قرار دهید تا کمی خشک شود.
 
مرحله چهارم: سرخ کردن چیپس بوجیا
در ادامه داخل یک شیرجوش روغن ریخته تا داغ شود. سیب زمینی ها را داخل مواد تهیه شده بزنید و داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و یکدست شود و در انتها روی دستمال روغن گیر قرار دهید و با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه چیپس بوجیا
دقت کنید باید حرارت بالا باشد تا روکش از چیپس جدا نشود.
می توانید از ادویه دلخواه استفاده کنید.
هر چقدر اسلایس نازک تر باشد چیپس های تردی خواهید داشت.