سالاد کدوحلوایی پاییزی
چی لازم داریم:
آب پرتقال – یک پیمانه
شیره افرا – نصف پیمانه
پودر خردل – نصف قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه رنده شده – یک قاشق غذاخوری
کدو حلوایی خرد شده – ۶۰۰ گرم
روغن – به میزان لازم
نمک – نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه – به میزان لازم
روغن زیتون – یک سوم پیمانه
کاهو یا کلم – ۶ پیمانه
پنیر – به دلخواه
چطور تهیه کنیم:
۱- برای درست کردن چاشنی، در یک کاسه کوچک، آب پرتقال، شیره افرا، پودر خردل و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید.
۲- نصف پیمانه از مخلوط را کنار بگذارید. ۳- برشهای کدوحلوایی را درون کیسه پلاستیکی بزرگ بریزید و آن را درون کاسه بزرگ قرار دهید.۴- چاشنی زنجبیل را روی آنها بریزید. در کیسه را ببندید و به مدت ۱ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهدار شود.۵- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب مد نظر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. ۶- کدوها
را درون قالب بچینید. قالب را به مدت ۲۶ تا ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کدوها کاملا طلایی و برشته شود سپس آن ها را از فر خارج کنید. ۷- برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، چاشنی باقیمانده، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط و به تدریج روغن اضافه کنید.۸- دو تا سه قاشق غذاخوری از سس را روی کدوهای گرم بریزید و هم بزنید.۹- در یک کاسه بزرگ، کاهو و نیمی از سس را اضافه کنید. کدوهای برشته را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید و روی آن پنیر بریزید ، سپس بقیه سس را اضافه کنید.