شاه توت جزو میوه‌های تابستانی است که به واسطه طعم خاصش طرفداران زیادی دارد. شربت شاه توت می‌تواند یک گزینه عالی برای رفع تشنگی در ماه های گرم سال باشد.
    طرز تهیه :
  ۱-آب و شکر را مخلوط کنید روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند.
۲-شاه توت را در کیسه توری قرار دهید و این کیسه را در آب و شکر بگذارید. هر چند دقیقه با کفگیر چوبی روی کیسه بزنید تا شیره شاه توت خارج شود.
۳-هر چند دقیقه شربت را با قاشق بردارید و از ارتفاع به داخل قابلمه سرازیر کنید تا غلظت آن را ببینید.
۴- شربت باید  نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. وقتی شربت غلیظ شد و تا حد ممکن عصاره شاه توت وارد شربت شد، کیسه محتوی شاه توت را خارج کنید.
۵- تفاله شاه توت را دور نریزید می توانید آن را با بستنی میل کنید یا حتی به جای قند با چای بخورید.
۶-بعد از این که شربت سرد شد آن را در
 شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم
  شاه توت: یک کیلوگرم
   آب: یک لیوان
   شکر:  ۲ لیوان