میدونستین خواص پرتقال خشک حتی از پرتقال تازه هم بیشتره؟ البته به شرط اینکه فقط پرتقال ها رو در دمای پایین خشک کنین و توی دمای بالا نپزیدشون!
نمیدونم تا حالا پرتقال خشک خونگی درست کردین یا نه ولی اگه میخواید این کار آسون رو انجام بدین به این نکات توجه کنین:
آغشته کردن پرتقال به آب و شکر اختیاریه ولی طعمش رو کمی شیرین میکنه. پس اگه دوست دارین به آب و شکر آغشته شون کنین به ازای هر لیوان آب سرد چهار قاشق غذاخوری شکر اضافه کنین.
اینکه پرتقال رو نازک برش بزنین باعث میشه زودتر خشک بشه واسه همین سعی کنین تا جایی که میتونین پرتقال رو نازک و یکدست برش بزنین.
اینم بگم که در دمای چهل درجه سانتی گراد حدوداً هفت ساعت زمان میبره تا پرتقال ها خشک بشن و مثل چیپس ترد بشن.

تدوین:  rchef.iran