بس مارک/
مواد مورد نیاز برای ۴ نفر :
گوشت خورشتی ۳۵۰ گرم
لپه ۱ پیمانه
سیب زمینی ۱ عدد درشت
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
رب گوجه ۱ ق.غ سرپر
زعفران دم کرده ۲ ق.غ
پرک لیمو عمانی ۱.۵ ق.غ یا ۴ عدد لیمو عمانی که از قبل خیس خرده.
گلاب ۲ ق.غ
ادویه ها:
نمک ۱ ق.چ
فلفل سیاه ½ ق.ج
فلفل قرمز ⅓ ق.چ
زردچوبه ۱ ق.م
پودر کاری ۱ ق.چ
جوز هندی ⅕ ق.چ
.
ادویه هایی مورد نیاز در اخر پخت :
گل محمدی ۵ عدد
چوب دارچین ۲تا بند انگشت
هل سبز ۶ عدد
.
نکات مهم :
لپه با روغن و نمک تفت بخوری تا نیم پخت بشه .
گوشت و با حرارت بالا تفت بدین تغییر زنگ بده و آب نندازه .
هل ، گل محمدی و دارچین ، زعفران و پرک لیمو نیم ساعت اخر اضافه بشه و ۵ دقیقه اخر در قابلمه و کلا بردارین حرارت خیلی کم و گلابم اضافه کنید ، به روغن که افتاد خورشت قیمه ما آماده است .
اگر دنبه داشتین پیاز و داخلش تفت بدین و بعد گوشت و اضاعه کنید .
از صفحه مستر فودکس