ژله های سورپرایز همه مدلش خوشگله😍این مدلش هم خیلی راحته هم خوشگل
مواد لازم:
ژله آلبالو یا انار ۱ بسته
ژله کیوی ۱ بسته
پاناکوتا ۴ لیوان
رنگ خوراکی سبز تیره
طرز تهیه پاناکوتا:
شیر ۴ لیوان
شکر ۱۰ ق غ خ
پودر ژلاتین ۴ ق غ خ سرپر
آب سرد ۲/۴ لیوان
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شیر و شکر رو باهم مخلوط کنید میذاریم روی حرارت تا شکر حل بشه
پودر ژلاتین رو میریزیم روی آب سرد و هم میزنیم اسفنجی که شد میذاریم روی کتری تا حل بشه و یکدست.
خامه رو هم میذاریم روی حرارت غیر مستقیم کتری تا رقیق بشه
حالا چند قاشق از شیر داغ میریزیم داخل خامه و هم میزنیم تا کاملا رقیق بشه بعد خامه رو به بقیه شیر اضافه از روی حرارت برمیداریم و در آخر ژلاتین بنماری شده رو اضافه میکنیم.
میتونید بجای پاناکوتا از ترکیب شیر و ژله آلوءورا یا ژله های رنگی استفاده کنید.
قلب هارو سر و ته روی ژله بچینید.
delona_tasty