۵ عدد نارنگی پوست بگیرید و سفیدیش ازش جدا کنید
ظرفتون چرب کنید
نارنگی ها پرپر کنید و داخل ظرف بریزید
۳ لیوان آب سرد، ۴ قاشق غذاخوری شکر، ۳ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین باهم مخلوط کنید و روی گاز بزارید تا شکر حل بشه
مواد وقتی خنک شد بریزید روی نارنگی ها بزارید داخل یخچال تا خودشو بگیره
دور دسر از ظرف جدا کنید و درش بیارید
اینم از دسر خوشمزه و جذابمون
بجای ژلاتین میتونید از ژله آلوئورا هم استفاده کنید
نوش جان
منبع: @cook.mag