مطمئنم تاحالا ژله رو با لیمو ترش و کرم لیمویی امتحان نکردین خیلی خوشمزست
مواد لازم:
لیموترش ۲ عدد
پودر قند ۱۰۰ گرم
برگ نعنا یک مشت
ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
پنیرخامه ای ۱۵۰ گرم
ژلاتین ۲ ق غ خ
آب سرد نصف فنجان
خامه قنادی ۲۰۰ گرم
ژله آلوءورا ۲ بسته
میوه دلخواه
اگر خواستین از میوه ترش استفاده کنید حتما با کمی آب و شکر چند دقیقه بجوشونید.بعد استفاده کنید.
دقت کنید که مخلوط نعنا و پودر قند زیاد نجوشونید چون تلخ میشه.
سعی کنید از دو قالب با اختلاف سایز کم استفاده کنید که تمیز تر بشه کارتون.
من قالب این سایزی نداشتم به کمک طلق درست کردم و تهش رو سلفون کشیدم.
برای دیزاین کار هم ژله آلوءورا رو ریختم داخل یه ظرف مستطیل و کامل که بست مثل تکه های یخ برش دادم.
من میوه هارو به کمی ژله آلوءورا آغشته و با خلال دندون فیکس کردم و گذاشتم داخل یخچال تا کامل به دسر بچسبن.
پودر ژلاتین و آب سرد مخلوط و روی بخار کتری قرار میدیم تا کامل یکدست بشه.
ویدئو از delona_tasty