تو بعضی شهرها گوشت قلقلی هم به این غذا اضافه می کنن، ولی من به همون روش ساده درست کردم مثل همون کله جوش ساده دستپخت بی بی تو قصه های مجید.

کله جوش در عین سادگی به خاطر داشتن کشک و گردو سرشار از کلسیم، فسفر و منیزیمه و یک غذای مقوی و سیر کننده اس. مادر بزرگم می گفت هر غذایی که از قدیم مردم ایران میپزن یه حکمتی داره که موادی که کنار هم قرار می گیرن چیا باشن.

کله جوش
مواد لازم برای ۴ نفر:
۱-کشک ۴۰۰ گرم
۲-مغز گردو ۱۰۰ گرم
۳-پیاز متوسط ۱ عدد
۴-نعنا خشک ۱ ق.غ
۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
۶-روغن ۱ ق غ

نکته:
۱-میزان آبی که به کشک اضافه می‌کنید به غلظت کشک بستگی دارد.

از صفحه اکو فود