مواد لازم کوفته عدس رژیمی برای ۲ نفر
عدس یک سوم پیمانه
 آب ۲ پیمانه
 بلغور یک سوم پیمانه
 روغن زیتون  ۳ قاشق غذاخوری
پیاز خردشده  یک دوم بزرگ یا یک عدد متوسط
 زیره سبز یک دوم قاشق چایخوری
 جعفری خردشده ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل  به مقدار لازم
موسیر و آبلیمو  به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته عدس رژیمی
عدس را به همراه ۲ برابر آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. 
کف رویش را بگیرید و شعله را کم کرده ، نمک بزنید و ۳۰ دقیقه بپزید تا نرم شود. 
بلغور را به همراه کمی نمک به قابلمه عدس اضافه کنید. 
اگر آب قابلمه کم شده بود میتوانید کمی اضافه کنید. 
نیم ساعت دیگر به پخت ادامه دهید تا بلغور کاملا نرم شود. 
پیاز را به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. زیره را اضافه کرده و تفت دهید و به قابلمه اضافه کنید. 
آب مواد که کشیده شد همه را در کاسه بریزید و جعفری را اضافه کرده دستان خود را کمی خیس کنید و ورزشان دهید.
نمک و فلفل بزنید و به شکل کوفته گرد کنید و در ظرف بچینید و با جعفری تزئین کنید. 
در صورت تمایل میتوانید ۲ عدد بادمجان را کبابی کرده پوست کنید به این ترکیب اضافه کنید.