کیک آلبالو یک میان وعده تابستانی
مواد لازم :
شکر: ۲۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
کره یا مارگارین: ۱۴۰ گرم
آرد: ۲۵۰ گرم
بکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
ماست: ۲۰۰ گرم
آلبالوی بدون هسته: ۲۵۰ گرم
پودر نان: به مقدار کافی
طرز تهیه:
۱-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
۲-قالبی با اندازه ای در حدود ۲۰ در ۲۸ سانتی متر را با کمی کره ذوب شده چرب کنید و کف آن اندکی آرد بپاشید.
۳-کره و شکر را در کاسهای بریزید و با همزن خوب بزنید تا سبک و رنگ آن روشن شود.۴-سپس تخممرغها را داخل آن بشکنید و ماست را هم اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
۵-بعد از آن آرد و بکینگ پودر را به تدریج به مخلوط اضافه و آن را زیر و رو کنید تا آرد با بقیه مواد مخلوط شود.
۶-مقداری پودر نان را داخل بشقابی بریزید و آلبالوها را در پودر نان بغلتانید. این کار باعث خواهد شد که آلبالوها به کف ظرف نروند.
۷-خمیر را در داخل قالب بریزید و آلبالوها را روی خمیر به طور منظم بچینید.
۸- قالب را در فر قرار دهید تا کیک آلبالو پخته شود (حدود ۳۰–۴۰ دقیقه). با فرو کردن خلال دندان در کیک از پخته بودن آن اطمینان حاصل کنید.
«کیک آلبالو» یک میان وعده تابستانی
محصولات بخش فروشگاه