مواد لازم:
آب…. یک لیوان دسته دار
شکر…. یک لیوان
زعفران…. به مقدار لازم
گلاب….. یک چهارم لیوان
آرد سفید…. یک لیوان
کره…. ۳۰ گرم
روغن مایع…. نصف لیوان (روغن رو کم کم اضافه کنید چون روغن پذیری آرد ها با همم تفاوت هست و ممکنه اگر زیاد بریزید حلوا به روغن بیفته)
بچه ها یه نکته مهم در درست کردن حلوا شهد هست، اصلا نباید شهد قل بزنه چون بعد حلوا رو سفت ‌و لاستیکی میکنه نکته دیگه اگر شهد زیاد باشه حلوا چسبنده میشه و نمیشه باهاش ماسوره زد پس به نسبت ها دقت کنید.
موقع اضافه کردن شهد آرد باید داغ داغ باشه و حرارت پایین پایین چون اگر حرارت بالا باشه آب حلوا سریع تبخیر میشه و حلوا خشک و سفت میشه.
نکته دیگه این هست که آرد رو باید با حرارت خیلی کم تفت بدید چون آرد سریع میسوزه و ممکنه حلوا رو تلخ بکنه.
من از ماسوره شکوفه بزرگ استفاده کردم و این نان های حلوا رو اکثر لوازم قنادی ها دارن از اونا میتونید تهییه کنید.
برای حلوا رولی بچه ها اگر نان میکادویی که استفاده می کنید زخیم هست باید اول بهش آب اسپری کنید بعد برش گردونید و طرف خشک، حلوای داغ رو بریزید دقت کنید خیلی آب نزنید که نان پاره بشه ولی اگر نان نازک هست همون حلوای داغ نان رو نرم میکنه و به راحتی میتونید رول کنید..
منبع: faezeh__food