اینم یکی از اون دسرهایی که خیلی بهم گفتین آموزششو بذارم🥰در عین اینکه بنظر سخته اما خیلی راحته و خوشمزه😋

مواد لازم:
توت فرنگی به مقدار لازم
موز ۲ عدد
ژله آلوءورا ۲ بسته
آب جوش ۳ لیوان
پاناکوتا ۴ لیوان

طرز تهیه پاناکوتا:
شیر ۲ لیوان
شکر ۶ ق غ خ
پودر ژلاتین ۲ ق غ خ سرپر
آب سرد ۱/۴ لیوان
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم

شیر و شکر رو باهم مخلوط کنید بذارین روی حرارت تا شکر حل بشه
پودر ژلاتین رو بریزین روی آب سرد و هم بزنید اسفنجی که شد بذارین روی کتری تا حل بشه و یکدست بشه
خامه رو هم بذارین روی حرارت غیر مستقیم کتری تا رقیق بشه
حالا چند قاشق از شیر داغ بریزید تو خامه و هم بزنید تا کاملا رقیق بشه بعد خامه رو به بقیه شیر اضافه کنید و در آخر ژلاتین اضافه کنید.

ویدئو از delona_tasty