مدیر عامل شرکت مهندسی و توسعه گاز گفت: اجرای خط انتقال گاز قم – پارچین، می‌تواند در تأمین گاز پایدار در فصول سرد سال برای استان‌های شمال و شمال شرقی مانند استان سمنان، خراسان رضوی، گلستان و خراسان شمالی و جنوبی تاثیرگذار باشد.

رضا نوشادی، در حاشیه بازدید از پروژه خط لوله انتقال گاز محمدیه قم – پارچین اظهار کرد: این پروژه، به‌عنوان یکی از پروژه‌های راهبردی و اولویت‌دار به همت شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در حال اجراست و اجرایی شدن آن، سبب تقویت جریان و پایداری گاز در فصول سرد برای استان‌های شمال و شمال شرقی کشور می‌شود.
وی افزود: این پروژه به قطر ۵۶ اینچ به طول ۱۳۰ کیلومتر و به روش EPC در قالب دو قطعه طراحی و پیمان‌سپاری شد که در زمستان ۱۴۰۰  قطعه اول آن به طول ۷۱.۵ کیلومتر به بهره‌برداری رسید.
مدیر عامل شرکت مهندسی و توسعه گاز  تاکید کرد: با توجه به کمبود گاز در استان‌های شمال و شمال شرق کشور در سال‌های گذشته این پروژه‌ برای تقویت و پایداری گاز در این مناطق و همچنین شمال شرق استان تهران تعریف شد.
نوشادی ادامه داد: این پروژه علاوه برتأمین گاز بیشتر برای مناطق شمال شرق تهران مانند پردیس، بومهن، دماوند و فیروزکوه، از آنجا که موازی خط لوله پنجم تهران اجرایی و به خط شمال، شمال شرق متصل می‌شود، می‌تواند در تأمین گاز پایدار در فصل‌های سرد سال برای استان‌های شمال و شمال شرقی مانند استان سمنان، خراسان رضوی، گلستان و خراسان شمالی و جنوبی نیز تاثیرگذار باشد.
وی افزود: اکنون صنایع زیادی در شرق استان تهران و مناطق شمال – شمال شرق کشور از خط موجود تغذیه می‌شوند و با افزوده شدن خط محمدیه قم – پارچین، افزون بر حل افت فشار، می‌توان با تکیه بر ظرفیت‌های ایجادشده توسط خط لوله جدید، به کارخانه‌ها و صنایع، گازرسانی کرد و موجبات شکوفایی و رونق اشتغال و فعالیت‌های صنعتی را فراهم آورد.
مدیر عامل شرکت مهندسی و توسعه گاز تصریح کرد: گستره اول این پروژه به طول ۷۱.۵ کیلومتر در دی ماه تزریق گاز شد و اکنون گستره دوم آن در دست اجراست که زمان تقریبی برای اتمام پروژه  تابستان ۱۴۰۱ پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه در طراحی در این پروژه از پهپاد استفاده شد که این هم از نظر هزینه و هم از نظر زمان بسیار مؤثر بود، گفت: در بخشی از مسیر پروژه «محمدیه قم- پارچین» و به‌منظور عبور از دریاچه نمک حوض سلطان، (تالاب مره) برای تحکیم بستر از ترکیب ژئوگرید و ژئو تکستایل استفاده شد که صرفه‌جویی بالایی در بحث مسیرسازی رقم زد.
وی خاطرنشان کرد: بهره گیری از پوشش لوله FBE در خطوط لوله ۵۶ اینچ  برای نخستین‌ بار در ایران در این پروژه انجام شده است.