گفتگوی روزنامه اقتصادی آسیا با دکتر صادق خانی علی اکبری کارشناس سرشناس صدا و سیما در حوزه اقتصاد مدرن و فناوری  های نوین که در این گفتگو به عنوان تکنوکرات حاکمیتی معرفی شد پیرامون انتخاب شعار سال ۱۴۰۳ و راه نجات کشور از شرایط فعلی اقتصادی: 
این گفتگو که با اجرای سید امیر وکیلیان در استودیوی آسیانیوز ضبط و در سایت روزنامه اقتصادی آسیا منتشر گردید، دکتر صادق خانی علی اکبری در پاسخ به این سوال که راه نجات واقع بینانه کشور در شرایط فعلی سیاسی و اقتصادی چیست، گفت: 
راهکار واقعی نجات اقتصادی کشور ما توجه به رویدادهای نوینی است که اقتصاد دنیا را تحت تاثیر قرار داده است، امروز فناوری توانسته است حجم عظیمی از بازار تولید ناخالص داخلی هر کشوری را به خود اختصاص دهد اما در ایران نه تنها حجم این بازار کوچک است، بلکه ما در انقلاب های صنعتی نسل های قبل با دنیا فاصله زیادی گرفته ایم و این فاصله را می توانیم با پرداختن به اقدامات فناورانه برداریم.
  وی در ادامه افزود: یکی از مواردی که در هفته های پایانی سال ذهن جامعه، تحلیلگران و فعالان سیاسی و اقتصادی را به خود معطوف می سازد انتخاب شعار سال جدید است. شعاری که می تواند به عنوان راهبرد حاکمیت برای اداره کشور در سال پیش رو باشد. 
دکتر خانی علی اکبری عنوان کرد: راه نجات کشور را در توجه به دو مقوله منابع انسانی و حکمرانی هوشمند می دانم و به عنوان یک کارشناس به راقمین خطوط سیاسی و امنیتی کشور پیشنهاد می دهم این دو موضوع در راهبرد و شعار سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته شود.
دکتر صادق خانی علی اکبری در پاسخ به این سوال که چرا شعار سال باعث نمود عینی در زندگی مردم نمی شود و راهکار رسیدن به نتایج لازم گفت: حاکمیت در انتخاب شعار سال به متغیرهایی از قبیل مزیت های اقتصادی، فرصت ها، چالش ها و تهدیدها توجه می کند و اتفاقا من معتقدم شعار سال همواره هوشمندانه انتخاب می شود.
به عنوان مثال در انتخاب مهار تورم برای سال ۱۴۰۲، مشخص بود که هوشمندانه به سیاست های اقتصادی دولت نگاه شده بود و مشخص بود که سیاست های اقتصادی دولت به سمت افزایش تورم پیش می رود و به همین دلیل حکمران مهار تورم را سرلوحه سال ۱۴۰۲ قرار داد ولی چرا نمی تواند خودش را توی زندگی مردم پیدا کند به این دلیل است که ما عمدتا نگاه تزئینی به شعار سال داریم
دکتر خانی علی اکبری؛ کارشناس ارشد اقتصاد مدرن با ذکر مثالی ادامه داد: مثلا وقتی می خواهیم یک نامه بنویسیم با نام خدا و ذکر شعار سال شروع می کنیم، وقتی به امضاء نامه می رسیم هیچ اثری از عملکرد، فعالیت و اقدام در راستای تحقق شعار سال دیده نمی شود.
وی افزود: اگر شعار سال را متناسب تر با وضعیت جامعه انتخاب کنیم حتما آثارش در زندگی مردم دیده می شود و شاهد همراهی اجتماعی و فرهنگی مردم با شعار سال خواهیم بود.