تلسکوپ فضایی هابل، تصویری خارق‌العاده از یک جفت کهکشان به نام «IC 4271» شکار کرده است. این جفت کهکشانی در صورت فلکی تازی‌ها قرار دارد.

جفت کهکشانی IC 4271 با نام‌های «Arp 40» و «LEDA 47334» نیز شناخته می‌شود و تقریباً ۸۰۰ میلیون سال نوری از ما فاصله دارد. در تصویر هابل مشخص است که کهکشان کوچک‌تر به نحوی بر روی کهکشان بزرگ‌تر سوار شده است. این کهکشان از نوع کهکشان‌های فعال به نام «سیفرت» است که در واقع کهکشانی مارپیچ است که هسته‌ای بسیار درخشان دارد.

کهکشان‌های سیفرت بر اساس نام ستاره‌شناسی به همین نام نامگذاری شده‌اند که در سال ۱۹۴۳ مقاله‌ای در مورد کهکشان‌های مارپیچ بسیار درخشان نوشته بود. اکنون ستاره‌شناسان به این نتیجه رسیده‌اند که حدود ۱۰ درصد از کل کهکشان‌ها از نوع کهکشان‌های سیفرت هستند.

کهکشان‌های سیفرت کهکشان‌های فعالی هستند که در مرکز آن‌ها سیاه‌چاله‌های کلان‌جرم وجود دارد و این سیاه‌چاله‌ها تشعشعات بسیار زیادی از خود متصاعد می‌کنند. به همین دلیل هسته‌ی مرکزی این کهکشان‌ها در نورهای خارج از طیف نوری مرئی در بیشترین حالت درخشندگی مشاهده می‌شوند.

کهکشان بزرگ‌تر در این جفت کهکشانی از نوع کهکشان‌های سیفرت II است و این کهکشان منبع بسیار عظیمی از نورهای مادون قرمز و مرئی است.

برای تهیه‌ی تصویر این جفت کهکشانی از داده‌هایی استفاده شده است که هابل برای تعیین نقش گرد و غبار کیهانی در توزیع انرژی کهکشان‌های دارای جرم کم جمع‌آوری کرده است. در این ماموریت، هابل شش جفت کهکشانی را رصد کرده است که در همه‌ی این جفت‌ها یک کهکشان در جلوی کهکشان دیگر قرار داشته است.

از آنجا که کهکشان بزرگ‌تر این جفت کهکشانی از نوع سیفرت II است، نورهای مرئی و مادون قرمز در تصویر تهیه شده، غالب هستند. رنگ‌هایی که در تصویر مشاهده می‌شوند در وهله‌ی اول نورهای مرئی هستند و رنگ بنفش مشاهده شده در تصویر، نور ماورا بنفش است و رنگ قرمز نیز نورهای نزدیک به طیف نوری مادون قرمز را نمایندگی می‌کند.