اگرچه بسیاری از کیسه‌داران مانند صاریغ‌ها و کوالاها نیز بچه‌های خود را درون کیسه بزرگ می‌کنند، ولی نماد بزرگ کردن بچه درون کیسه همان کانگوروهای معروف هستند. آیا می‌دانید درون کیسه‌ی کانگوروها چه شکلی است؟

کیسه‌ی کانگورو را مانند یک هودی سویشرت در نظر بگیرید. کلاه هودی همان کیسه است و بندهای دو طرف آن نیز ماهیچه‌های کانگوروی مادر است که هر زمانی بخواهد کیسه را باز و بسته می‌کند. کانگورو می‌تواند کیسه‌ی خود را هر چقدر که بخواهد باز کند و یا ببندد.

درون کیسه‌ی کانگورو بافتی مشابه پوست کانگورو دارد؛ با این تفاوت که درون کیسه مو ندارد. بافت درون کیسه تا حدودی مشابه بافت زیر بغل انسان است. درون کیسه‌ی کانگورو کاملاً گرم است و دمای آن همان ۴۰.۵ درجه‌ی سانتی‌گراد دمای بدن کانگورو است. به خاطر دمای نسبتاً بالا، درون کیسه‌ی کانگورو می‌تواند در معرض عرق کردن نیز باشد.

درون کیسه‌ی کانگورو چهار پستان وجود دارد که بچه کانگورو می‌تواند از آن‌ها شیر بنوشد. زمانی که نوزاد کانگورو پس از ۳۲ تا ۳۳ روز بارداری از واژن مادر خارج می‌شود، رشد بسیار کمی دارد و تنها یک گرم وزن دارد. نوزاد کانگورو از طریق دستان جلوی خود می‌خزد و وارد کیسه‌ی مادر می‌شود و به یکی از پستان‌های مادر می‌چسبد و در همان حالت بین سه و نیم تا چهار ماه می‌ماند.
 
پس از چهار تا پنج ماه، بچه کانگورو از درون کیسه مادر بیرون می‌آید و کاوش‌های بیرون از کیسه را شروع می‌کند، ولی باز هم نزدیک مادر می‌ماند و در زمان لازم به کیسه برمی‌گردد. در ماه‌های بعد بچه کانگورو از مادر فاصله می‌گیرد و زمانی که ۸ ماهه شد، دیگر نیاز کمی به مادر دارد و زمانی که ۱۰ تا ۱۲ ماهه شد، کیسه را ترک می‌کند.

زمانی که نوزاد کانگورو هنوز به بیرون از کیسه‌ی مادر نرفته است درون کیسه تمیز است، ولی ماه‌های بعد که بچه کانگورو بیرون از کیسه را نیز کاوش می‌کند و مجدداً به کیسه برمی‌گردد کیسه مادر کثیف می‌شود و نیاز به تمیزکاری دارد. کانگوروی مادر سرش را به‌طور کامل درون کیسه می‌کند و کار تمیزکاری را انجام می‌دهد. حین انجام این کار بچه‌های بزرگ‌تر به بیرون هل داده می‌شوند، ولی بچه‌های کوچک‌تر درون کیسه می‌مانند.

کانگوروها در هر بار بارداری فقط یک بچه به دنیا می‌آورند، ولی اگر شرایط برای بزرگ‌ کردن بچه مهیا نباشد و به عنوان مثال خشکسالی باشد، نوزاد درون رحم مادر می‌ماند و با مناسب شدن شرایط به دنیا می‌آید. به این ترتیب، کانگوروی مادر هر ساله می‌تواند چهار بچه به دنیا بیاورد، ولی ممکن است مادر تصمیم بگیرد در زمانی بیش از یک سال این کار را انجام دهد. اگر یک کانگوروی مادر بچه‌های با سنین متفات داشته باشد، یکی از پستان‌های آن شیر مورد نیاز بچه‌ی ۸ ماهه را تولید می‌کند و بقیه‌ی پستان‌ها حاوی شیر مورد نیاز کانگوروی نوزاد خواهند بود.