تصاویری که فضاپیمای جونو از نزدیکی سیاره مشتری گرفته این کره گازی را در دو حالت و از دو نما به نمایش می‌گذارد.

فضاپیمای جونو جدیدترین تصویر مشتری را منتشر کرده و به گونه‌ای این سیاره را نشان می‌دهد که گویی ترکیب رنگ آن از یک رویا بیرون آمده است.

فضاپیمای جونوی ناسا این تصویر را در تاریخ ۱۴ تیر ثبت کرده و حالا پس از انجام بهینه‌سازی‌های دیجیتالی می‌توانیم بزرگ‌ترین سیاره منظومه شمسی را به همان رنگ‌هایی ببینیم که با چشم غیرمسلح قابل مشاهده خواهد بود.

این تصویر در چهل و سومین پرواز نزدیک جونو از کنار مشتری توسط دوربین JunoCam از فاصله ۵۳۰۰ کیلومتری تهیه شده است. سرعت حرکت جونو در زمان ثبت این تصویر ۲۰۹ هزار کیلومتر بر ساعت بوده است. «بیورن جانسون»، دانشمند و اخترشناس مستقل اطلاعات خاص این تصویر را از جونو دریافت و آن‌ها را پردازش کرده تا دو تصویر بسازد.

تصویر اول همان چیزی است که با چشم غیرمسلح قابل مشاهده است. در تصویر دوم، تصویری را می‌بینیم که از نظر دیجیتالی اصلاح شده تا رنگ و اشباع آن اتمسفر جذاب این سیاره را برجسته‌تر کند. نتیجه پایانی تصویر خیره‌کننده‌ای را نشان می‌دهد که رویایی به نظر می‌رسد.

تصویر پایین سوای از زیبا بودن، ویژگی‌هایی را درباره ساختار اتمسفر سیاره مشخص می‌کند. این تصویر نشان می‌دهد که ترکیبات شیمیایی بخش‌های مختلف جو این سیاره چگونه است. به‌علاوه، می‌توان دید که طوفان‌های قدرتمند مشتری ماهیتی سه بعدی دارند. ابرهای اتمسفر بالایی سیاره هم به وضوح در این تصویر بهتر دیده می‌شوند.

فضاپیمای جونو در سال ۲۰۱۱ پرتاب شد و مسیری ۵ ساله را طی کرد تا به بزرگ‌ترین سیاره منظومه ما برسد. این فضاپیما در نهایت پس از طی یک مسافت ۲.۷ میلیارد کیلومتری در سال ۲۰۱۶ به این کره گازی رسید. هدف این ماموریت کند و کاو در ابرهای پرتراکم مشتری و پیدا کردن پاسخ پرسش‌های دانشمندان درباره سیر تکامل این سیاره و منظومه شمسی بود.

جونو قرار بود در سال ۲۰۲۱ از رده خارج شود، اما حالا اعلام شده که تا سال ۲۰۲۵ می‌تواند بازنشستگی خود را عقب بیندازد.