هر چیزی در فضا در حال حرکت است، بسته به سرعتش این موقعیت دائما در فضا- زمان تغییر می‌کند. بنا به قراداد زمینی بار دیگر تغییری رخ داد و زمین در طی ۳۶۵ روز گذشته حدود ۹۴۲ میلیون کیلومتر را در فضا طی کرد و یکبار چرخشش به دور خورشید را کامل کرد.
خورشید ما نیز ثابت نیست و با سرعتی حدود ۲۲۰ کیلومتر بر ثانیه به دور سیاهچاله مرکزی کهکشان راه شیری می‌چرخد. یک دور چرخش کامل خورشید به دور مرکز کهکشان حدود ۲۳۰ میلیون سال طول خواهد کشید که به آن سال کهکشانی گفته می‌شود. درست مانند زمین که به دور خورشید و خورشید که به دور مرکز راه شیری می‌چرخد، کهکشان راه شیری نیز در کیهان با سرعت فوق‌العاده‌ای حرکت می‌کند.
راه شیری همراه با همسایگان مجاور خود مانند کهکشان آندرومدا و تعدادی از کهکشان‌های کوچکتر با سرعت حدود دو میلیون کیلومتر بر ساعت (معادل ۶۳۰ کیلومتر بر ثانیه) در حال حرکت به سمت جاذب بزرگ یا جاذب شپلی هستند.
اکنون محققان به این نتیجه رسیده‌اند که کهکشان راه شیری علاوه بر کششی که از سوی جاذب شپلی دریافت می‌کند، با سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ثانیه به سمت کهکشان آندرومدا در حرکت است.
‌ پرسشی که باقی می‌ماند این است که چرا ما به این اندازه سریع در حرکت هستیم؟ چه چیزی در آن دور دست ما را بسوی خود می‌کشد؟