در تصویر امروز ناسا مرز بین روز و شب روی ماه دیده می‌شود که به ناحیه گرگ و میش (Twighlight zone) نیز شناخته می‌شود. عکاس این تصویر را در روز ۱۶ تیر ماه امسال زمانی ثبت کرده که ماه در فاز تربیع اول (First quarter phase) قرار گرفته بود و خورشید زاویه ملایمی با ناهمواری‌های ماه داشت. البته باید گفت که در این تصویر قطب جنوب ماه نشان داده شده است.

دهانه تیکو و کلاویوس
تقریبا حدود صد میلیون سال پیش، دهانه تیکو (Tycho) ماه با قطر ۸۵ کیلومتر ایجاد شد که در تصویر امروز ناسا در پایین و سمت چپ مرکز به خوبی دیده می‌شود. در مرکز این دهانه یک قله دو کیلومتری وجود دارد که با بازتاب نور خورشید از روی آن به وضوح مشخص است.

زباله‌هایی که هنگام تشکیل دهانه تیکو به بیرون پرتاب شد، منظره‌ای روی ماه ایجاد کرده که وقتی ماه در فاز کامل قرار می‌گیرد، به وضوح دیده می‌شود. این خطوط شبیه به پرتوهایی خارج شده از دهانه تیکو با نور خورشید مشخص می‌شوند. باید گفت که احتمالا برخی از موادی که فضانوردان ماموریت آپولو ۱۷ به زمین آوردند، بخشی از زباله‌های برخوردی تیکو بوده است.

یکی دیگر از دهانه‌های معروف و بزرگ ماه، کلاویوس (Clavius) نام دارد. قطر این دهانه تقریبا ۲۲۵ کیلومتر است و در این تصویر بالاتر از دهانه تیکو قرار دارد. زباله‌های برخوردی این دهانه احتمالا مدت‌ها پیش از بین رفته و فقط دیواره‌های دهانه باقی مانده است.