محققین توانسته‌اند یک فسیل نسبتاً کامل را از یک اژدهای دریایی به طول ۱۰ متر در انگلیس کشف کنند. آن‌ها نشان داده‌اند که این فسیل ۱۸۰ میلیون سال عمر دارد. نام این فسیل «بهیموث» گذاشته شده است.

به گفته‌ی محققین انگلیسی، کشف این فسیل کاملاً غیرمنتظره بوده و در تاریخ باستان‌شناسی انگلیس جزء بزرگ‌ترین فسیل‌های کشف شده‌ی اینچنینی محسوب می‌شود. البته تا کنون فسیل‌های دریایی مربوط به عصر دایناسورها در انگلیس کشف شده بود، ولی این فسیل جزء بزرگ‌ترین فسیل‌ها محسوب می‌شود.

این فسیل جزء دسته‌ی «ایکتیوسار» محسوب می‌شود که گروهی بزرگ از خزندگان دریایی محسوب می‌شوند. این گروه از خزندگان در دوره‌ی تیراسیک حدود ۲۵۰ میلیون سال پیش تکامل یافته‌اند و از ۹۰ میلیون سال پیش و در اواخر دوره‌ی کرتاسه دیگر هیچ فسیلی از اعضای این گروه کشف نشده است. جانورانی که به این گروه تعلق داشته‌اند، دارای پوزه‌ای بلند مانند دلفین‌های مدرن کنونی بوده‌اند.

ایکتیوسارها برای اولین بار در انگلیس توسط باستان‌شناسان لیکسترشایر کشف شده است. زمان کشف آن‌ها نیز حدود اوایل سال ۲۰۲۱ بوده است.

باستان‌شناسان به‌صورت کاملاً تصادفی و حین قدم زدن در یک جلگه متوجه این فسیل شدند و حفاری‌های خود را بر روی آن شروع کردند. آن‌ها توانستند ستون فقرات و استخوان فک این اژدهای دریایی را به‌صورت کاملاً سالم بازیابی کنند. بین آگوست تا سپتامبر ۲۰۲۱ طول کشید تا باستان‌شناسان توانستند این فسیل را به‌صورت کامل بیرون بیاورند. آن‌ها هنوز در حال مطالعه‌ی فسیل هستند و به‌صورت مرتب مقاله‌های خود در این زمینه را منتشر می‌کنند.