معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: صاحب هیچ شرکت دارویی نیستم، به عنوان هیئت علمی در شرکتهای دانش بنیان فعال بودم و قبل از پذیرش مسئولیت از همه شرکتها استعفا دادم.
بهرام دارایی با اعلام این که رویکرد فسادستیزی جدید سازمان غذا و دارو واکنشهای اخیر را در پی داشته است، گفت: حدود ۳۰ سال سابقه فسادستیزی در حوزه غذا و دارو و کالاهای سلامت محور دارم. صاحب هیچ شرکت دارویی نیستم، به عنوان هیئت علمی در شرکتهای دانش بنیان فعال بودم و قبل از پذیرش مسئولیت از همه شرکتها استعفا دادم.
وی افزود: وقتی میخواهیم بپرسیم که ارز ترجیح در کجا هزینه شده است که به دست مردم نرسیده طبیعی است واکنشهای اینچنینی از طرف برخی ذینفعان طبیعی است.
معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: باید با کمک مجلس شورای اسلامی با تدوین قوانین و تصویب اساسنامه سازمان غذا و دارو در مسیر برچیدن بسترهای فساد در حوزه کالاهای سلامت محور گام برداریم.
وی گفت: در حوزه غذا، دارو، تجهیزات پزشکی، مکملهای ورزشی و تغذیهای، داروهای سنتی و طبیعی باید با کمک صاحبنظران دانشگاهی و تولیدکنندگان مواد، قوانین و مصوبههای جدید را به دست آوریم که پیشنویس این قوانین و مصوبهها بهزودی به مجلس شورای اسلامی ارائه میشود.
رئیس سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: با الکترونیکی کردن شبکهها در تلاشیم سامانههای مختلف نظارت پایش زنجیره تأمین کالاهای سلامت محور را به یکدیگر متصل کنیم تا بتوانیم فرآیند چرخه تأمین از واردات و تولید تا عرضه را کنترل کرده و با تقویت سامانه “تیتک” هم میتوانیم روزنههای فسادزا را شناسایی و کنترل کنیم.
وی ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی را سرمنشأ بسیاری از مشکلات کشور بهویژه در حوزه سلامت دانست و افزود: برای رفع این مشکلات هم در کنار تلاشهای حاکمیت، سازمان غذا و دارو نیز تدابیر و سناریوهای مختلفی را پیشبینی کرده است.