مسئول حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران با اعلام اینکه طبیعت استان دارای بیشترین جمعیت پلنگ ایرانی است، گفت: امسال تلفات پلنگ نداشتیم. 

کوروس ربیعی با اشاره به اهمیت احیای گونه‌های احیای گونه‌های کلیدی و نقش برجسته آنان در طبیعت، افزود: طبیعت مازندران میزبان گونه‌های کلیدی ازجمله خرس قهوه‌ای، مرال ( گوزن قرمز) ، شوکا و پلنگ است که باید تمام تلاش را جهت حفظ این گونه‌ها بکارگیری کنیم.
مسئول حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران با اعلام اینکه طبیعت استان دارای بیشترین جمعیت پلنگ ایرانی چه در مناطق جنگلی و نیز زیستگاه‌های بالادست کوهستانی است، تصریح کرد: لازمه حفظ این گونه‌های کلیدی، حفظ زیستگاه‌ها است و باید از دست‌کاری و دخالت مصون بمانند.
ربیعی با اعلام اینکه امسال تلفات پلنگ نداشتیم، افزود: متأسفانه سال گذشته ۴ یا ۵مورد تلفات پلنگ داشتیم و همچنین تلفات خرس قهوه‌ای نیز به یک چهارم کاهش یافت و به دو یا سه مورد رسید.
مسئول حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران اضافه کرد: براساس سرشماری انجام شده نیز شاهد افزایش متوازن جمعیت مرال در استان بودیم.
ربیعی با تاکید بر اینکه مهم‌ترین موضوع این بوده باید تلاش شود تا شرایط طبیعت را برای این گونه‌های شاخص به‌صورت پایدار حفظ کنیم، خاطرنشان کرد: از انجام اقداماتی که منجر به ایجاد  اختلال و  ناامنی زیستگاهی و یا کاهش قلمرو و لطمه زدن به جمعیت اصلی شود باید پرهیز کنیم، اتفاقی که برای‌ جمعیت ببر مازندران به‌دلیل دخالت در زیستگاه‌های حساس حیات وحش و مناطق حفاظت شده  رخ داد و بخشی از دوران زیستی از دست داد و باید احیای اکوسیستم از فرسایش زیستگاه جلوگیری شود.
وی در پایان از رهاسازی دو پرنده اردک بلوطی و اردک ارده‌‌ای ازسوی دوستداران طبیعت در تالاب زاغمرز خبر داد.