چهره شاخص کشتی ایران و دارنده مدال‌های طلا و نقره جهان، با دفاع از اقدامات علیرضا دبیر برای گرفتن حق کشتی از مسئولان، گفت: وقتی او برای گرفتن حق کشتی داد می‌زند، لذت می‌برم.
اکبر فلاح در گفت‌وگو با ایسنا، درباره ارزیابی خود از عملکرد کشتی آزاد ایران در سال ۱۴۰۰، اظهار کرد: به نظر من عملکرد کشتی ما در سال گذشته در مجموع خوب بود و کارنامه موفقی داشتیم. ما در رده‌های جوانان و بزرگسالان نتایج خوبی را رقم زدیم و در رده نوجوانان نیز هر چند درجه یک نبودیم اما در مجموع کشتی آزاد ایران نمایش خوبی از خود بر جای گذاشت.
این دارنده مدال‌های طلا و نقره جهان، افزود: در المپیک هم برای کسب نتیجه خوب تلاش شد اما نبود همدلی لازم میان کادر فنی و فدراسیون، تاثیرگذار بود. قطعا یک مربی در حین کار متوجه می‌شود که همدلی با او وجود دارد یا خیر.
وی تصریح کرد: مسابقات جهانی نروژ برای کشتی ایران خوش یمن بود و نتایج خوبی به‌دست آمد. خود من زمانی که در المپیک سئول چهارم شدم، اگر یک یا دو ماه مسابقات جهانی برگزار می‌شد، قطعا روی سکو می‌رفتم، نه تنها من، بلکه خیلی‌های دیگر نیز که در المپیک مدال نگرفتند اگر همان سال جهانی برگزار می‌شد، حتما جبران می‌کردند.
فلاح با تاکید بر این که، قطعا کارمان در مسابقات جهانی آینده سخت‌تر خواهد بود، گفت: اگر با برنامه جلو برویم همیشه می‌توانیم موفق باشیم. کشتی ایران جزو ۳ قدرت برتر جهان است، اگر ما بد عمل کنیم باید سوم جهان شویم و اگر خوب کار کنیم به اول یا دومی می‌رسیم. ما اگر برنامه‌ریزی خوبی داشته باشیم، حتی از روس‌ها هم می‌توانیم جلو بزنیم و برای سال‌ها قدرت اول کشتی جهان شویم.
این مربی سازنده کشتی تهران، با تاکید بر لزوم توجه به مربیان سازنده، خاطرنشان کرد: اگر کارها اصولی و درست از پایه انجام شود، انرژی مثبت پشت تیم‌های ملی ما خواهد بود و قطعا در آن‌صورت به موفقیت می‌رسیم. لازمه موفقیت کشتی توجه به مربیان سازنده و کشتی‌گیران است. اگر به مربیان سازنده نیز توجه شود، انرژی مثبت همراه تیم ملی خواهد بود و دیگر کسی نمی‌گوید خدا کند تیم نتیجه نگیرد تا مثلا روی فلان مربی یا رییس فدراسیون کم شود. این که الان می‌گویند مربیان سازنده باید همیشه در باشگاه‌های‌شان باشند و کار کنند تا کشتی جلو برود، اشد مجازات در قبال مربیان سازنده است. اگر یک مربی سازنده ۱۵ روز باشگاه را ترک کند و همراه تیم ملی در اردو باشد و به مسابقات اعزام شود، برای ۱۱ ماه دیگر سال انگیزه می‌گیرد تا با همه وجود کار کند، نه این که از کار دلزده شود و کشتی ما لطمه ببیند.
فلاح افزود: برای مسابقات جهانی نروژ هم مهره سوزی شد و مربیانی دعوت شدند که کشتی‌گیردر تیم ملی نداشتند. وقتی یک نفر هم مدیر فنی تیم ملی است و هم سرمربی جوانان می‌شود، مهره سوزی شده است یا وقتی رییس فدراسیون، سرمربی تیم ملی هم می‌شود، دو پست بسیار مهم را هم‌زمان اشغال می‌کند و مهره سوزی می‌شود. ما باید کمیته مربیان داشته باشیم تا از حق مربیان کشتی دفاع شود و آن‌ها درباره حضور مربیان در تیم‌های ملی بر اساس ضوابط و استانداردهای تعریف شده، تصمیم‌گیری کنند. البته وقتی رییس فدراسیون هم کشتی را می‌فهمد باید نظرش اعمال شود اما در نهایت کمیته مربیان تصمیم‌گیری کند. ما هیچ‌وقت کمیته مربیان نداشتیم و همیشه مربیان ما بر اساس رفیق‌بازی و و سلیقه شخصی انتخاب شدند. برای مسابقات جهانی نروژ هم مربی تیم جوانان به بزرگسالان آمد.
این دارنده مدال‌های طلا و نقره جهان، درباره ارزیابی خود از اقدامات علیرضا دبیر، رییس فدراسیون کشتی در سازندگی و تامین زیرساخت‌ها برای کشتی، گفت: این‌ها برای کشتی ما خیلی خوب است. وقتی می‌بینم دبیر برای گرفتن حق کشتی داد می‌زند، لذت می‌برم. قطعا ما نیز از این موضوع حمایت می‌کنیم چرا که به نفع کشتی ما خواهد بود. من همیشه اگر کار خوبی انجام شود حمایت می کنم، اگر هم مشکلی می‌بینم و انتقاد دارم نباید بقیه فکر کنند که دشمن دبیر یا خادم هستم. علیرضا دبیر مواضع خوبی دارد و باید با همین فرمان جلو برود.
او در ادامه درباره ارزیابی خود از عملکرد کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد، خاطرنشان کرد: ما هنوز پژمان درستکار که امتحان واقعی داده باشد را ندیده‌ایم. او سرمربی تیم تهران هم بود که تیمش سوم شد، در مسابقات جهانی نروژ تیم ملی با سرمربیگری او چند مدال طلا گرفت و سوم جهان شد اما هنوز نمی‌توان درباره او نظر قطعی داد چرا که باید در مسابقات جهانی پیش‌رو عملکرد تیم ملی را مشاهده کنیم. او می‌تواند در مسابقات جهانی آینده ثابت کند که چه توانایی‌های فنی و مدیریتی در خود دارد. الان بهترین موقع است که درستکار خودش را ثابت کند. مسابقات جهانی نروژ جرقه‌ای بود که زده شد، حال این جرقه در مسابقات بعدی می‌تواند به شعله تبدیل شود یا این که خاموش شود. درستکار این فرصت را دارد که ثابت کند بهترین مربی برای هدایت تیم ملی بوده است.
فلاح در پایان، گفت: خیلی اوقات ما حرف‌هایی برای گفتن داشتیم اما رسانه‌ها سراغ ما نیامدند چرا که خودشان ترجیح می‌دهند سراغ چه افرادی بروند، به همین دلیل نیز من بسیاری از اوقات پاسخ تماس‌ها را نمی‌دهم و سعی می کنم مصاحبه نکنم، همان‌طور که آن‌ها دل بخواهی سراغ افراد می‌آیند، من هم هر وقت که دوست داشته باشم و با هر کس که بخواهم مصاحبه می‌کنم. مدیران و مسئولان ما باید تحمل انتقاد را داشته باشند. وقتی یک نفر سرمربی تیم ملی، رییس فدراسیون یا مدیر تیم ملی می‌شود باید تحمل نقد را داشته باشد و فکر نکند هر کسی که انتقاد می‌کند دشمن او است. انتقاد سازنده می‌تواند باعث پیشرفت کارها شود.