مهاجم ازبکستانی تیم فوتبال پرسپولیس سرانجام پس از بیش از نیم‌فصل ناکامی مطلق در این تیم از جمع سرخپوشان جدا شد.
زمستان ۱۴۰۰ بود که زمزمه های جذب ستاره‌ای از فوتبال ازبکستان توسط یحیی گل‌محمدی و باشگاه پرسپولیس شنیده شد. در شرایطی که پرسپولیس در لیگ بیست و یکم با جدایی شهریار مغانلو و همچنین مصدومیت‌ها و ناآماده بودن عیسی آل‌کثیر، در پست مهاجم نوک فصل سختی را سپری می کرد خبر جذب ستاره خارجی می‌توانست برای پرسپولیسی ها بسیار خوشایند باشد.
اما برخلاف تصورات و انتظاراتی که از این خرید خارجی می‌رفت، شیرزاد تمیروف هیچ شباهتی به مهاجم مدنظر سرخپوشان نداشت و از لحاظ سطح کیفی فرسنگ‌ها با ستاره‌های ازبک همچون سرور جپاروف، فوزیل موسایف یا شهباز ارکینوف که در تیم‌های ایرانی توپ زده بودند، فاصله داشت.
این بازیکن در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۰ رسماً به پرسپولیس پیوست و با شانسی که به او روی آورد توانست در همین مدت کوتاه در بازی‌های مهمی از جمله دربی به میدان برود که حاصل آن تنها یک گل به ذوب آهن در لیگ برتر بود. با عملکرد ضعیفی که مهاجم ازبک از خود نشان داد جدایی او در پایان فصل قطعی به نظر می‌رسید، اما با پیچیده شدن شرایط جذب مهاجم خارجی برای پرسپولیس، گل محمدی ترجیح داد تمیروف چند روز در کنار سایر بازیکنان به تمرین بپردازد و اگر سطح فنی قابل قبولی داشت! در پرسپولیس ادامه دهد، اما واضح بود این اتفاق نباید بیفتد.
او یک بار با یک استوری از هواداران پرسپولیس خداحافظی کرد، اما بعداً آن را پاک کرد و همزمان شایعات عجیبی در خصوص علاقه تیم‌های ذوب آهن، نساجی و فولاد به او شنیده شد. او سرانجام دیروز و در آخرین ساعات بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالات رسماً از جمع سرخپوشان جدا شد تا پرونده یک خرید ناموفق و بی کیفیت در پرسپولیس بسته شود. اتفاقی که مشابه آن در خصوص دیگر خریدهای خارجی پرسپولیس از فوتبال آسیای میانه رخ داد.
وحدت هنانوف و منوچهر صفروف دو بازیکنی بودند که با سر و صدای زیادی از فوتبال تاجیکستان راهی پرسپولیس شدند، اما به حدی ضعیف بودند که هیچ جایگاه مستحکمی در ترکیب این تیم پیدا نکردند. از بین این دو بازیکن تاجیک، صفروف که یک مدافع راست بود با ۲ بار حضور در ترکیب اصلی و چند نمایش کوتاه در جام حذفی و سوپرجام، در لیست مازاد پرسپولیس قرار گرفت و از این تیم جدا شد و هنانوف هم به عنوان نیمکت ‌نشین مدافعان اصلی پرسپولیس فعلاً در جمع نفرات این تیم باقی مانده است.
تیم‌های ایرانی معمولا برای جذب بازیکن خارجی معمولا دست روی بازیکنان نسبتاً سن بالا و آنهایی که حدود ۲،۳ فصل است از درخشش سابق و اوج خود دور شده‌اند می‌گذارند. این بازیکنان هم نیاز به لیگی با سطح پایین برای درخشش مجدد و کسب درآمد دارند. اگر هم قرار است بازیکن جوان و کم سن جذب تیم‌های بزرگ ایرانی شود باید ستاره‌ای بسیار با استعداد و جذاب بوده و در آینده حرفی برای گفتن داشته باشد. برای مثال صفا هادی هافبک ۲۳ ساله تیم ملی عراق که در این سن تجربه بالایی دارد و ستاره آینده داری محسوب می شود جذب تراکتور شده است، اما صفروف ۲۱ ساله، هنانوف ۲۲ ساله و تمیروف ۲۳ ساله در مجموع نتوانستند رضایت کارشناسان و هواداران پرسپولیس را جلب کنند خیلی زود محو شدند. یحیی گل‌محمدی و سایر مربیان ایرانی به جای این خریدهای بی کیفیت، می‌توانند روی جوان های با استعداد ایرانی و بازیکنان آکادمی خودشان حساب باز کنند.