در حالی که وزنه‌برداران از بی‌توجهی فدراسیون و نبود امکانات اولیه گلایه دارند، علی مرادی به‌جای بهبود شرایط دست به تغییر سرمربی زد آن هم در شرایطی که مشکل جای دیگری است.
این روزها اصرار عجیبی از سوی علی مرادی برای ماندن در رأس فدراسیون وزنه‌برداری وجود دارد، البته درست‌تر این است که ماه‌هاست وی با وجود ابلاغ شدن حکم بازنشستگی‌اش از سوی وزیر ورزش، قصد رفتن ندارد و از دی ماه که رسماً مدیری بازنشسته اطلاق شده، تلاش کرده که همچنان رئیس فدراسیون باشد.
در عین حال صبر خانواده وزنه‌برداری لبریز شده و همه اردونشینان در اعتراض به مشکلاتی که بازگو کردنش در شأن رشته المپیکی کشورمان نیست، اردوی تیم ملی را ترک کرده‌اند.
محمدحسین برخواه قهرمان سابق و سرمربی وقت تیم ملی نیز که در سال‌های اخیر همواره همراه فدراسیون علی مرادی بوده، این بار آنقدر اوضاع را وخیم دیده که پشت قهرمانانش درآمده و عنوان کرده آنها حق داشتند با وضعیت اسفناکی که بر اردو از نظر امکانات حداقلی، تغذیه و… حاکم بود، در اردو نمانند.
در حالی که به نظر می‌رسید با این اتفاقات وزارت ورزش این بار تصمیم قاطعی در مورد وزنه‌برداری بگیرد و مشکل را از رأس حل کند، اما فضا بار دیگر برای علی مرادی مهیا شد که دست به تغییر بزند.
این در شرایطی بود که وزنه‌برداران اردونشین که عنوان‌داران جهان و المپیک در بین آنها هستند، همگی خواستار تغییر شرایط شده و خانواده وزنه‌برداری و پیشکسوتان این رشته نیز از آنها حمایت کردند اما واکنش علی مرادی نسبت به خروج ملی‌پوشان از اردو جمله‌ای بود که بیشتر خشم قهرمانان را به همراه داشت: «نمی‌توانم امکانات هتل پنج ستاره را در اختیارشان قرار دهم» و بعد از آنکه وزنه‌برداران بار دیگر پای مواضع خود ایستادند، علی مرادی در مصاحبه‌ای بهداد سلیمی قوی‌ترین مرد سابق جهان را «عامل تحریک به شورش وزنه‌برداران» عنوان کرد!
عجیب‌تر آنکه علی مرادی دست به تغییر سرمربی زد و سعید علی‌حسینی که یک بار در جوانی قربانی دوپینگ و ماجرای عجیب پیرامون آن شده بود و حالا چند سالی است کار مربیگری خود را آغاز کرده و مربی خوبی نیز نشان داده را جایگزین برخواه کرد.
علی‌حسینی ملی‌پوشان را به اردو فراخواند و این بار نیز هیچ‌کدام از ملی‌پوشان دعوت او را نپذیرفتند و پیام مشترکی از آنها به فدراسیون مخابره شد: «با وجود آنکه چندین بار در کمال احترام مشکلات موجود در اردوی وزنه‌برداری را مطرح کردیم اما مشاهده می‌کنیم هیچ تلاشی از سوی فدراسیون برای تغییر شرایط صورت نگرفته است. از این رو برخلاف میل باطنی، امکان بازگشت به اردو برای ما وزنه‌برداران وجود ندارد. پابرجا بودن مشکلات و عدم تغییر شرایط بد اردویی باعث می‌شود امکان افتخارآفرینی مجدد برای کشور عزیزمان بسیار دشوار و عملا غیرممکن شود و ترجیح می‌دهیم به تلاش خود برای رسیدن به حداقل امکانات ادامه دهیم. زمانی به اردوهای تیم ملی برمی‌گردیم که مطمئن باشیم قدم‌های مثبتی برای تغییر شرایط برداشته شده است».
جامعه وزنه‌برداری مدت‌هاست فریاد می‌زند که علی مرادی را نمی‌خواهد اما رئیس بازنشسته فدراسیون دست به تغییر سرمربی زده و وزارت ورزش نیز سکوت عجیبی نسبت به ماجرا دارد. این بار پای همه قهرمانان ملی وزنه‌برداری و پیشکسوتان خوشنام آن مطرح است، امضای همه آنها پای نخواستن علی مرادی دیده می‌شود. مدیری که به هیچ وجه در دوره دوم متوالی ریاستش کارنامه موفقی نداشته و همواره فدراسیونش مورد انتقادات زیادی بوده است.
در واقع تنها اقدامی که از سوی رئیس فدراسیون انجام شده تغییر سرمربی است، آن هم در حالی که مشکل از سرمربی نبود و ایراد اصلی از موارد دیگر از جمله عدم امکانات ابتدایی است اما عجیب است که همه چیز همانگونه هست که بوده و رئیس فدراسیون توقع دارد که ورزشکاران با تغییر سرمربی به اردو برگردند! نکته و سؤال اصلی این است که وزارت ورزش و جوانان قصد ندارد فکری به حال اوضاع آشفته فدراسیونی که در المپیک همواره جزو امیدهای مدال‌آوری کاروان ایران است، کند؟