مدیر فنی تیم ملی تکواندو با اعلام اینکه بیژن مقانلو یکی از گزینه‌های هدایت تیم ملی است، از احتمال انتخاب چند مربی برای هدایت تیم‌های تکواندوی کشورمان خبر داد.
اصغر رحیمی درباره برگزاری رویدادهای بین‌المللی تکواندو با استقبال بهتر کشورها اظهار داشت: دقیقاً همین‌طور است، اما به‌نظرم اگر وزارت ورزش و جوانان ابلاغ مدیریتی هادی ساعی را زودتر اعلام می‌کرد و موضوعات زودتر حل شده بود، حتی کیفیت مسابقات بهتر از این هم می‌شد. کشور آذربایجان در لحظات آخر با تماس تلفنی ساعی اضافه شد. با این حال سطح فنی مسابقات نسبت به دوره‌های قبل بالاتر است و قهرمانان المپیک و جهان حضور دارند و بازی‌های قابل قبولی را دیدیم.
وی در ادامه تصریح کرد: امیدوارم بچه‌ها برای سال آینده به خصوص در شش ماه ابتدایی که رویدادهای زیادی در پیش خواهیم داشت، آمادگی خوبی داشته باشند. این مسابقات نیز ان‌شاءالله به بچه‌ها برای کسب امتیاز و بهتر شدن شرایط‌شان در رنکینگ المپیک کمک کند، چرا که ما نسبت به اروپایی‌ها خوب امتیاز جمع نکردیم و باید از ۶۰ امتیاز تورنمنت‌های ایران به خوبی استفاده کنیم و ذخیره خوبی داشته باشیم.
مدیر فنی تیم ملی تکواندو در پاسخ به این سؤال که «با توجه به پایان قرارداد اعضای کادر فنی در انتهای سال، قرار است تغییراتی در تیم‌های ملی داشته باشیم؟»، خاطر نشان کرد: به نظرم باید بعد از پایان تورنمنت‌های ایران جلسه کمیته فنی تشکیل و برای رویدادهای مختلف کادر فنی چیده شود. واقعاً دیگر فرصت نیست و باید از هفتم یا هشتم فروردین ماه تمرینات را شروع کنیم، اما اینکه کادر فنی تغییر کند یا نه، باید در کمیته فنی تصمیم‌گیری شود.
رحیمی در واکنش به اینکه شنیده می‌شود قرار است ساختار کمیته‌های فنی با تغییراتی مواجه شود و کمیته فنی پومسه و کیوروگی (مبارزه) تفکیک شوند، یادآور شد: این نقطه ضعف در کمیته فنی بود که درباره پومسه، کیوروگی، هوگو، پاراتکواندو، تیم ناشنوایان و ارتقای دان نظر می‌داد. اتفاقی که خیلی تخصصی نبود، اما در رویکرد جدید فدراسیون قرار است کمیته فنی در بخش‌های پومسه و کیوروگی جدا شود و حتی یک کمیته فنی وجود داشته باشد که در مورد مسائل عمومی نظر بدهد.
مدیر فنی تیم ملی تکواندو راجع به اعضای کمیته فنی کیوروگی گفت: شنیدم مشخص شدند و حتی برای چند نفر ابلاغ زدند، اما ممکن است تعداد این نفرات افزایش پیدا کند. می‌دانم حتی کمیته فنی پومسه شروع به کار کرده و تصمیماتی نیز گرفته است.
وی در مورد شرایط همکاری خود با فدراسیون تکواندو نیز اظهار داشت: مدیر فنی تیم ملی در بخش آقایان هستم، اما اینکه در آینده ساعی و اعضای کمیته فنی چه تصمیمی بگیرند را باید صبر کنیم. من نیز مانند سایر اعضای کادر فنی تا پایان سال در خدمت تیم ملی هستم.
رحیمی در پاسخ به این پرسش که کادر فنی تیم‌های ملی دچار تغییرات خواهد شد، گفت: فکر می‌کنم تغییر داریم، به خاطر اینکه برای دوره حدوداً سه ساله فریبرز عسکری سرمربی تیم ملی بوده است. اگر قرار باشد به‌عنوان مدیر فنی ادامه همکاری بدهم، حتماً توصیه می‌کنم روش انتخاب سرمربی تیم ملی را تغییر بدهیم. اینکه در دو المپیک مربیانی را گذاشتیم که برای طولانی مدت بودند، خیلی خوب جواب نداد. بنابراین شاید مجبور شویم به صورت شناور مربیان را در رویدادهای مختلف جابجا کنیم و به همین دلیل کادر فنی فعلی در آینده باز هم می‌تواند به تیم ملی کمک کند.
مدیر فنی تیم ملی تکواندو درباره اینکه به نظر می‌رسد با این توضیحات دیگر عسکری سرمربی تیم ملی نخواهد بود، تصریح کرد: مشخص نیست و کمیته فنی باید تصمیم‌گیری کند، اما همانطور که گفتم شاید چند سرمربی داشته باشیم. باید برای تیم دانشجویان و تیم‌های اعزامی به بازی‌های کشورهای اسلامی، بازی‌های آسیایی و قهرمانی آسیا کادر فنی انتخاب کنیم و همه این مسابقات برای ما دارای اهمیت هستند. احساس من این است که حداقل باید دو گروه کادر فنی و با دو سرمربی داشته باشیم.
وی راجع به اینکه با این شرایط امکان تعامل میان اعضای دو گروه فنی و حرکت طبق یک برنامه فنی وجود خواهد داشت، خاطر نشان کرد: یک مقدار کار سخت است. در گذشته من نیز سرمربی تیم ملی بودم و یک مقدار موارد سلیقه‌ای نیز اثر می‌گذارد، اما تلاش این است اگر قرار باشد همکاری داشته باشم و یک جلسه نیز با ساعی صحبت کردم، به سمت استانداردسازی نه در سطح تیم ملی بلکه در سطح کشور حرکت کنیم. حتی ورزشکاران ملی‌پوش که خداحافظ می‌کنند و توقع دارند مربی تیم ملی شوند، به استان‌ها بروند و استانداردسازی کنند تا وقتی بازیکن قرار است در تیم ملی حضور داشته باشد، مربی به سمت کارهای پایه‌ای نرود.
رحیمی در مورد سرنوشت تشکیل تیم امید برای حضور در مسابقات «چلنج» در کره جنوبی یادآور شد: این مسابقات قرار بود انجام شود و یک سال به تعویق افتاد. هم نظر ساعی برای تشکیل تیم امید مثبت است و هم در گذشته پولادگر به شدت برای تشکیل تیم امید اصرار داشت، اما مسابقات «چلنج» به تعویق افتاد. باید تیم امید را تشکیل بدهیم، اما در حال حاضر اعضای تیم ملی در رده سنی جوانان و امید هستند. باید مدلی برنامه‌ریزی کنیم برای این مسابقات و چند رویدادی که به آنها اشاره کردم. در گذشته در یونیورسیاد دانشجویان نتایج خوبی داشتیم و باید نمایش خوب‌مان را دوباره تکرار کنیم. در قهرمانی آسیا دوره گذشته سوم شدیم و هدف‌گذاری ما نتایج بهتر است. در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ موفق به کسب دو مدال طلا شدیم و انتظار کسب مدال طلای بیشتر را داریم. همه اینها مستلزم آن است که به سرعت جلسه بگذاریم و یک سیاست‌گذاری کلان انجام بدهیم.
مدیر فنی تیم ملی تکواندو در پاسخ به این سؤال که سرنوشت همکاری مهرو کمرانی با تیم تکواندوی بانوان چه می‌شود، گفت: دقیقاً موضوع بانوان نیز مانند آقایان است. درست است که در حال حاضر رئیس فدراسیون به من گفته موضوعات بانوان را نیز خودم پیگیری کنم، اما باید درباره خانم کمرانی هم در کمیته فنی تصمیم‌گیری شود. اینجا هم اعتقاد به حذف مربی ندارم و با توجه به تعدد رویداد می‌توانیم از این مربیان در رویدادهای مختلف استفاده کنیم.
وی در واکنش به اینکه شنیده می‌شود بیژن مقانلو هدایت تیم ملی را برعهده خواهد گرفت، اظهار داشت: روزی که ایشان با آقای ساعی دیدار کرد به صورت اتفاقی من نیز در فدراسیون بودم. مقانلو تنها برای تبریک به آقای ساعی آماده بود و هیچ بحث فنی بین آنها مطرح نشد، اما مقانلو نیز مربی موفقی است، پتانسیل بالایی دارند و نامش در میان گزینه‌ها دیده می‌شود. خوشبختانه در بخش مردان نسبت به بانوان وضع‌مان بد نیست.