معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده درخصوص ورود بانوان در ورزشگاه‌ها مطالبی را بیان کرد.
انسیه خزعلی معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده در حاشیه مراسم تجلیل از بانوان مدال‌آور بازی‌های کشورهای اسلامی در مورد مشکلات ورزشکاران در مورد بیمه، اعزام و‌ امکانات، اظهار داشت: برخی موارد را قبلا هم با وزارت ورزش مطرح کردیم و تلاش کردیم برای رفع آن چاره‌جویی کنیم و برخی به بودجه و شرایط فعلی دولت ارتباط دارد. خیلی از صندوق‌های بازنشستگی ورشکست هستند و اضافه کردن حجم بیشتری از تعهد شاید الان امکان پذیر نباشد اما موارد مربوط به اعزام داوران، وزارت ورزش دلایلی دارد که باید از نظر قانونی آن را پیگیری کنند. شاید از برخی از قوانین مورد تایید مجامع بین المللی باشد و نتوانیم در این قسمت تغییراتی داشته باشیم.
وی در ادامه افزود: برخی از خواسته‌ها مثل اماکن ورزشی در استان‌ها باید  پیگیری شود و‌ امیدوارم این گشایش را به خصوص در استان‌های محروم داشته باشیم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تاکید کرد: معمولا در سفرهای استانی یکی از مواردی که دنبال اعتبارات هستیم ورزشگاه‌های خاص بانوان از نظر ساخت، ارتقا و تکمیل و تجهیز است. امیدوارم سایر مشکلات با پیگیری وزارت ورزش و کاظمی‌پور به ثمر برسد.
خزعلی همچنین درباره حضور زنان در استادیوم برای بازی استقلال و این اتفاق خوبی در کارنامه شماست، اظهار داشت: چرا کارنامه من؟ در کارنامه دولتی است که شما در آن حضور دارید، دولت جمهوری اسلامی و مردمی است که می‌خواهد ضمن حفظ ارزش‌ها، همه شهروندان از حقوقی که دارند استفاده کنند به همین دلیل سعی می‌کند زیرساخت‌ها را آماده کند.
وی افزود: در بازی ایران و عراق هم تلاش شد زیرساخت‌ها در ورزشگاه آزادی آماده شود. بازی سالم و خوبی برگزار شد.  تصمیمی است که دولت و شورای تامین می‌گیرد، امیدواریم به نتیجه خوبی ختم شود.
معاون رئیس جمهور در مورد اینکه شما در بازی ایران و عراق در ورزشگاه بوده و گفتید فضا به نظر مهیاست، عنوان کرد: من به عنوان مسئول وظیفه داشتم در مکان‌هایی که دختران حضور پیدا می‌کنند و دولت شرایط حضورشان را فراهم می‌کند، حضور داشته باشم و فقط شنونده نباشم بلکه زوایای امر را ببینم تا اگر مشکلاتی هست از نزدیک لمس کنم به همین دلیل تصمیم گرفتم به صورت غیر رسمی وارد ورزشگاه شوم. همه بخش‌هایی که زنان باید استفاده می‌کردند دیدم، شرایط خوبی فراهم شده بود، وسایل حمل و نقل و امکانات دیگر مانند حفاظت و امنیت خانم بودند. به خاطر فاصله‌گذاری صدایی از بخش مردان به بانوان نمی‌رسید و در واقع آرامش خاطری برای ما که بانوان در حریم مناسب هستند فراهم می‌کرد.