نقد و بررسی اجمالی
چیپس خرمای نخیل از خرما های خشک جنوب تهیه میشود . برای حفظ کیفیت و جلوگیری از چسبندگی به تکه های خرما کمی آرد میزنند . خرمای خشک رطوبت کمتری دارد و در نتیجه مدت طولانی تری تازه می ماند، در حالی که مدت ماندگاری خرمای تازه کمتر از ۸ تا ۱۰ ماه است . پروتئین موجود در ۱۰۰ گرم چیپس خرما ۲۰ تا ۵۰ درصد است، ۵۰ میلی گرم فسفر و ۸۹ میلی گرم منیزیم دارد، دارای ۶/. میلی گرم ویتامین B2 و ۳. /. میلی گرم ویتامین B1 می باشد و مقدار آهن و ویتامین C، ۱۰۰ گرم چیپس خرما ۲.۶ میلی گرم است. برای نگهداری چیپس خرما آن را درظرف دربسته و در یخچال نگهدارید .
مشخصات کالا
مشخصات فنی
-
سایر توضیحات
مناسب همه افراد -
جایگزین قند مصنوعی
-
دارای قند پایین
-
استان تولید
-
نوع خرما
حبه خرما
-
ابعاد بستهبندی
13x18x5
-
محل تولید
بوشهر
-
وزن
۴۰۰
-
وزن بستهبندی
۴۲۰
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.