* اندازه قالب ۲۰*۲۰ *
* پیمانه استاندارد قنادی *
-`,✎مواد لازم :
– شکلات تلخ ۱۵۰ گرم
– روغن نباتی ۴۰ میلی لیتر
– کره ۵۰ گرم
– ۲ عدد تخم مرغ
– پودر قند ۱۵۰ گرم
– آرد ​​۱۰۰ گرم
– پودر کاکائو ۳۵ گرم
-`,✎رویه: نوتلا / شکلات صبحانه

-`,✎طرز تهیه :
– فرُ با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کن.
– شکلات تلخ، روغن و کره رو به روش بنماری ذوب کن، بعد کنار بذار تا از داغی بیفته.
-تخم مرغ و پودر قند رو با همزن خوب مخلوط کن تا پودر قند حل شده و کرم مانند بشه.
– مخلوط شکلات ذوب شده رو اضافه کن، خوب مخلوط کن.
– آرد و پودر کاکائو رو در حین الک کردن اضافه کرده و خوب مخلوط کن.
– داخل سینی فر که کاغذروغنی انداخته ای بریز.
– حدود ۲۰ دقیقه بپز (دما و مدت پخت رو مطابق با فر خودت تنظیم کن).
-قالبُ از فر بیرون آورده و اجازه بده کیک خنک بشه، سپس به ظرف مورد نظر انتقال داده و با چاقوی تیز، کیکُ برش بده.
– در آخر روشُ با نوتلا یا شکلات صبحانه تزیین کن.

-`,✎نکته:
– دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد با ۲۰ دقیقه پخت، نتیجش مانند ویدیوی اسلاید شیشمه، خشک تر اما همچنان مرطوب.
– دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه نتیجش مانند اسلاید پنجمه، بسیار مرطوبه، اتفاقاً خانواده من نوع مرطوب رو بیشتر دوست دارن، امیدوارم درستش کنید و اَزَش حسابی لذت ببرید😍🙌🏽
نوش جونتون منتظر عکس های قشنگتون هستم☻❤︎
ᵗᑋᵃᐢᵏ ᵞᵒᵘෆ

منبع: @ashpazi.majlesii