اگه خواستین جو بریزین حتما جدا بزارین بپزه بعد با آب خودش بریزین تو قابلمه.
مواد لازم سوپ
سینه یا ران مرغ ۱عدد
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
هویچ ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳یا ۴ عدد
نمک، فلفل سیاه
زردچوبه نصف ق چ
پاپریکا ۱ ق چ
جوپرک نصف لیوان
زرشک کمی
جعفری خورد شده ۳‌،۴ ق غ
هویچ، سیب‌زمینی، گوجه فرنگی وپیاز رو پوست میگیریم و خورد می کنیم به همراه گوشت و ادویه ها میذاریم ۲ ساعت بپزه، بعد دوساعت گوشت رو ریش ریش می کنیم و مواد و توی قابلمه با گوشت کوب برقی پوره می کنیم یا با گوشت کوب دستی له و نرمش می کنیم
میریزیم توی قابلمه و جوپرک رو هم. میریزیم و ۲۰ دقیقه زمان میدیم تا بپزه.
بعد زرشک و جعفری خورد شده رو میریزیم و حدود ۱۰ دقیقه قل که زد نمک هم میزنیم و سوپ ما آماده هست. 

ویدئو از food.fahimeh