نیو ۱۰۱۱امین ایستگاه تعویض باتری خود در سراسر دنیا را تأسیس کرد. در روز پاور دی نیو در ۶ ژوئن، این شرکت همزمان ۱۲ ایستگاه جدید را افتتاح کرد. اکنون نیو ۱۰۱۰ ایستگاه تعویض باتری در چین و یک ایستگاه در نروژ دارد.

هزارمین ایستگاه در لهاسا تبت در بالاترین ارتفاع نسبت به سایر ایستگاه‌ها قرار دارد. اما همچنین اولین ایستگاهی است که از انرژی تجدیدپذیر استفاده می‌کند. برقی که این ایستگاه از آن برای شارژ پک‌های باتری استفاده می‌کند از پنل های خورشیدی و کارخانه‌های برق آبی تأمین می‌شود.

نیو اعلام کرده که ۲۵۶ عدد از این ایستگاه‌ها قابلیت تعویض باتری بسیار سریع را دارند. آن‌ها در امتداد بزرگراه‌ها قرار دارند، جایی که مردم معمولاً نمی‌خواهند زمان زیادی را صرف شارژ خودرو کنند.

نیو برای کسانی که مشکلی با صبر کردن ندارند ۱۶۸۵ ایستگاه شارژ با ۹۶۲۲ جایگاه ارائه می‌دهد. این شرکت اعلام کرده است که تا پایان سال ۲۰۲۲ شارژرهای ۵۰۰ کیلوواتی با پیک جریان ۶۵۰ آمپر را در این ایستگاه‌ها مستقر خواهد کرد. نیو وعده داده که آن‌ها می‌توانند خودرو را در عرض پنج دقیقه برای پیمایش ۲۰۰ کیلومتر شارژ کنند. این شرکت همچنین به بیش از ۵۲۰،۰۰۰ جایگاه شارژ دسترسی دارد.

نگاه دقیق‌تر به ایستگاه تعویض باتری
نیو گفته که ۸۹۶۱ پک باتری در این ۱۰۱۱ ایستگاه نگهداری می‌شوند: ۳۸۲۱ عدد ۱۰۰ کیلووات ساعتی و ۵۱۴۰ عدد ۷۰ یا ۷۵ کیلووات ساعتی. در نتیجه تقریباً ۹ پک باتری در هر ایستگاه قرار دارد.

ایستگاه‌های اولیه توانایی نگهداری از ۵ پک باتری و تعویض روزانه ۱۲۰ بار را داشتند، در نتیجه هر جایگاه قابلیت ۲۴ بار تعویض را داشت. ایستگاه‌های تعویض باتری جدید توانایی نگهداری از ۱۳ پک باتری را دارند.

 تعداد تعویض هر جایگاه همان ۲۴ بار است، در نتیجه این ایستگاه‌ها می‌توانند روزانه ۳۱۲ بار تعویض باتری را انجام دهند. نیو قصد دارد ۹۰ درصد از مشتریانش تا سال ۲۰۲۵ حداقل به یک ایستگاه تعویض باتری در ۳ کیلومتری محل زندگی خودشان دسترسی داشته باشند.