چی شی/ مواد لازم برای ۴ نفر
نخود ۱ لیوان سرخالی
اسفناج۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
گوشت گوسفندی۵۰۰ گرم
گرد لیمو۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
آبغوره۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه، دارچین و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه آبگوشت اسفناج
مرحله اول
برای تهیه آبگوشت اسفناج خوشمزه ابتدا نخود را از شب قبل درون یک کاسه می ریزیم، سپس به اندازه ای آب اضافه می کنیم که روی نخودها را بپوشاند. در صورت امکان دو سه بار آب درون کاسه را تعویض می کنیم تا نفخ نخودها گرفته شود.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.
مرحله سوم
پس از اینکه پیاز سبک شد، گوشت گوسفندی را به خوبی می شوییم، سپس به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کرده و کمی سرخ شود. در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد را یک دقیقه دیگر تفت می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. در ادامه نخود را به همراه ۶ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت به طور کامل بپزد.
مرحله پنجم
در همین حین اسفناج را تمیز می کنیم و به صورت درشت خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه اسفناج ها را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند.
-
خودتراش لمسر مدل GT-H مجموعه ۲ عددی
خرید محصول -
شیردوش برقی اسپکترا مدل DEW350
خرید محصول -
کاردک خامه کشی مدل C-15
خرید محصول -
صندلی گیمینگ میزیمو مدل Z 2020
خرید محصول -
ست شورت و سوتین زنانه نوشه پوش کد ۰۷-۰۴-۰۲-۵۴۰۰۱ مجموعه ۴ عددی
خرید محصول -
استیکر کودک طرح میکی موس مدل Mickey Mouse – j012
خرید محصول -
کیف پول مردانه مدل cw151
خرید محصول -
ست مانیکور بیسیک کر کد ۱۰۱۷ بسته ۴ عددی
خرید محصول
مرحله ششم
پس از اینکه گوشت و نخود پختند، اسفناج را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم به طور کامل بپزد. پس از گذشت ۳۰ دقیقه گرد لیمو را به همراه آبغوره، دارچین و نمک اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آبگوشت با حرارت ملایم جا بیفتد.
مرحله هفتم
در این مرحله اگر گوشت دارای چربی بود، چربی را بیرون می آوریم و با گوشتکوب له می کنیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم. در نهایت آبگوشت را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان سنگک و سبزی خوردن سرو می کنیم.