مواد لازم

شیره انگور – ۱ لیوان
آب – ۲ لیوان
نشاسته – ۳ قاشق غذاخوری
گردو خرد شده – ۱ لیوان
طرز تهیه
نشاسته را در دو لیوان آب حل می کنیم
شیره انگور را داخل قابلمه می ریزیم
بعد مخلوط آب و نشاسته را اضافه می کنیم
مرتب هم می زنیم تا قوام بگیرد و کمی غلیظ شود
بعد نصف گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن با بقیه مواد ؛ شعله را خاموش می کنیم
در ظرف دلخواهمان می ریزیم و روی آن را با نصف باقیمانده گردو تزئین میکنیم