آموزش تهیه نان چباتا ایتالیایی

امروز با هم نان چباتا درست میکنیم البته اصل این نان با خمیر ترش درست میشه من نمونه تقلبی این نان🙈رو با خمیر مایه درست میکنم
نان چباتا ( CiabattaBread ) نون سفید ایتالیایی که سال ۱۹۸۲ توسط نونوایی در شهر کوچکی نزدیک ونیز، برای رقابت با محبوبیت نون باگت فرانسوی به وجود میاد. روش های متنوعی برای پخت این نون وجود داره اگرچه بخاطر بافت حفره دارش منحصر به فرده و شکل کشیده، پهن و صافی داره. چباتا ترکیبی از بافت سطحی ترد و بافت داخلی نرم و ارتجاعی داره
مواد لازم جهت درست کردن نان چباتا
۳۸۵ گرم آرد نان فانتزی
۲گرم خمیرمایه
۷گرم نمک
۳۸ گرم روغن زیتون
۲۸۸ گرم آب
برای درست کردن نان
آب،روغن،نمک،خمیرمایه وآرد رو داخل یک ظرف بریزید که بتونید در ظرف رو ببندید
با یک قاشق چوبی تمام نواد رو با هم مخلوط کنید احتیاجی به ورز دادن نیست در ظرف رو ببندید وبعش ۴۵ دقیقه استراحت بدید
بعد از چهل وپنج دقیقه استراحت اول خمیر درب ظرف رو بردارید دست هاتون رو خیس کنید وخمیر رو از چهار طرف روی هم تا کنید (مثل فیلم)دوباره درب ظرف رو بزارید وبه خمیرتون یک استراحت ۳۰ دقیقه ای بدید
دوباره بعد از نیم ساعت دست هاتون رو خیس کنید وخمیر رو از چهار طرف روی هم بکشید وتا کنید بعد درب ظرف رو بزارید ودوباره بهش نیم ساعت استراحت بدید
برای بار اخر خمیرتون رو بعد از نیم ساعت استراحت دوباره روی هم تا بزنید ودرب ظرف رو ببندید وچهل دقیقه به خمیرتون استراحت بدید
بعد از استراحت چهل دقیقه ای آخر درب ظرف رو بردارید وروی خمیرتون کمی آرد بپاشید روی سطح کارتون ظرفتون رو برگردونید تا خمیر لز ظرف جدا بشه بعد از جدا شدن خمیر دوباره کمی ارد روی سطح خمیر بپاشید وکمی خمیر رو به حالت مستطیل صاف کنید وحالت بدید
! با استفاده از یک کاردک خمیر تون رو به چهار قسمت تقسیم کنید وداخل سینی فر بچینید خمیرتون رو کمی حالت بدید تا شکل منظمی داشته باشه دوباره روی خمیر رو با پارچه بپوشونید ونیم ساعت دیگه بهش جای تقریبا گرم استراحت بدید
فر رو از قبل روی ۲۲۰ درجه روشن کنید
بعد از استراحت نیم ساعته(آخر)خمیر نان هاتون رو به داخل فر انتقال بدید به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه تا روی نان هاتون طلایی بشه امیدوارم با این نان ساندویج های خوشمزه ای درست کنید

منبع: brotchen.kuchen

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *