«بیسکویت ویفر»، خوشمزه و متفاوت

مواد لازم:

خامه ۱/۳ لیوان

عسل ۱ قاشق غذاخوری

کره ۶۰ گرم

آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

شکلات تخته ای ۱۲۰ گرم

اسانس وانیل یا میوه ۱ قطره

نان ویفر یا نان میکادو مقدار لازم

طرز تهیه :  

شکلات تخته ای را خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و پس از اینکه شکلات آب شد عسل ، خامه فرم گرفته و کره نرم شده در دمای اتاق را اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود. در انتهای کار اسانس و آبلیمو را اضافه کنید. کرم را با قاشق روی نان ویفر بریزید و پخش کنید. روی آن نان دیگری قرار دهید و مجدد کرم اضافه کنید و به همین صورت لایه لایه نان و کرم را روی هم قرار دهید. لایه آخر را با نان بپوشانید. پس از اینکه تمام لایه ها بر روی هم قرار گرفت بر روی نان ها کاسه ای اب بگذارید ( سنگینی کاسه باعث انسجام ویفر میشود ) و پس از ۲ – ۳ ساعت ویفر را برش بزنید و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *