ترفند پخت مربای آلبالوی بازاری با کمترین شکر

من هر سال مربا رو خودم میپزم خودم خیلی نمیخورم ولی خب باید خونه باشه و سالهاست مرباهامو به همین روش میپزم و خیلی عالی میشه
یادم نمیاد تا حالا مرباهام شکرک یا کپک زده باشن

خب بریم سراغ نکات و مواد اولیه
آلبالو یک کیلو
شکر ۹۰۰ میتونید بزنید اگه شربت خواستید اگه بیشتر خواستید ۱۰۰ گرم اضافه کنید

هسته ها رو خارج کنید نصف شکر لابه لاش بریزید بزارید تو یخچال بهتره ۱۲ ساعت باشه تا کاملا اب بندازه
بعد اگه خواستید شربت بگیرید تا ۳ لیوان میتونید اب اضافه کنید بزارید رو حرارت تا جوش بیاد
کفشو رو بگیرید وقتی جوش امد مربا رو خارج کنید از شربت تقریبا یک لیوان شربت تا یک نیم لیوان تو مربا شربتش باشه
من دوست ندارم البالو ها درشت باشه، با گوشت کوب برقی چن پالس میزنم امتحان کنید اینجوری عالی میشه
اون شربت خالی رو رو حرارت ده دقیقه بجوشه کافیه امادست
حالا اون شکر باقیمانده رو بریزید رو البالو اجازه بدید ۱۵ تا بیست دقیقه با حرارات کم بجوشه قوام ییاد
من جوهر لیمو ابلیمو نمیزنم اگه شما خواستید انتهای پخت اضافه کنید یک چهارم قاشق چایخوری
دوستان دقت کنید شربت شما خیلی شیرین نمیشه اما دقیقاً مثل شریت بازاری میشه،
اگه از اول شکر اضافه کنید برای قوام اومدن مربا به شکر بیشتری احتیاج دارید
ولی با این روش شکر کمتری مصرف میشه شربت خوشمزه تر و مربای عالی غلیظ تری دارید

ویدئو از  homecooking1399

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *