ترکیب آب و سرکه کاملا بستگی به ذائقه تون داره،میتونید به نسبت نصف نصف استفاده کنید،نصف سرکه ،نصف آب ،هر چقدر مقدار سرکه بیشتر باشه طعم ترشی تند و تیزتر خواهد بودمقدار نمکش برای مخلوط یک لیتر آب و سرکه دو الی دو و نیم قاشق غذاخوری نمک،اما نکته مهم اینه که برای نوع اولی حتما باید اب جوشیده شده و سرد شده باشه”یعنی بدون کلر” ،نوع دومش که کلا میگذاریم تا آب و سرکه و نمک با هم بجوشه
ترشی نوع دوم، خیلی زود آماده میشه ،یعنی یک هفته، نهایتا ده روز بعد آماده میشه ،این روش رو از دوستان ترکم یاد گرفتم.
و اما نکته خیلی مهم
ظرفهای ترشی رو حتما در جای خنک تاکید میکنم حتما در جای خنک نگهداری کنید
از صفحه مریم کوکینگ
محصولات بخش فروشگاه
-
کیسه آب گرم یونیک مدل i10
خرید محصول -
قلک سفالی مدل کلاه رنگی کد QHP-PP2
خرید محصول -
صابون شستشو یکتا مدل General وزن ۱۲۰ گرم بسته ۶ عددی
خرید محصول -
گلدان تزئینی کد SR-86
خرید محصول -
فرز انگشتی الماسه آهم مدل ۸.0x25x8Dx75Lx4Tx45 سایز ۸
خرید محصول -
سرمه دان استخوانی سعید آرا طرح تذهیب مدل بچکول کد ۷۷
خرید محصول -
استریل کننده شیشه شیر نوویتا مدل Alst 1084
خرید محصول -
ریبون رنگی هایتی مدل CS200 کد CS2-YMCKO
خرید محصول