تمام فوت و فن های تهیه 2 مدل «ترشی خانگی» سرکه ای

ترکیب آب و سرکه کاملا بستگی به ذائقه تون داره،میتونید به نسبت نصف نصف استفاده کنید،نصف سرکه ،نصف آب ،هر چقدر مقدار سرکه بیشتر باشه طعم ترشی تند و تیزتر خواهد بودمقدار نمکش برای مخلوط یک لیتر آب و سرکه دو الی دو و نیم قاشق غذاخوری نمک،اما نکته مهم اینه که برای نوع اولی حتما باید اب جوشیده شده و سرد شده باشه”یعنی بدون کلر” ،نوع دومش که کلا میگذاریم تا آب و سرکه و نمک با هم بجوشه
ترشی نوع دوم، خیلی زود آماده میشه ،یعنی یک هفته، نهایتا ده روز بعد آماده میشه ،این روش رو از دوستان ترکم یاد گرفتم.
و اما نکته خیلی مهم
ظرفهای ترشی رو حتما در جای خنک تاکید میکنم حتما در جای خنک نگهداری کنید 

از صفحه مریم کوکینگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *