نون سوخاری برای من یه جورایی نوستالژیکه🥰برای شما هم این حسو داره؟؟؟ نون سوخاری با کره 😋😋😋با اون صداش به به😜😜
این آموزش خیلی درخواست داشت و منم دوست داشتم که یه رسپی عالی و بدون نقص براتون بزارم
مواد لازم:
آرد سفید(آرد شیرینی پزی یا نان فانتزی) ۳۳۰ گرم
شیر دمای محیط ۱۲۰ گرم
شکر ۶۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
مخمر خشک فوری ۵ گرم یا ۲ ق چ
نمک ۴ گرم(۱/۲ ق چ)
پودر شیرخشک(قنادی) ۲ ق چ یا ۶ گرم
کره دمای محیط ۴۰ گرم
کنجد اختیاری
رومال تخم مرغ:
تخم مرغ کامل ۱ عدد
شیر ۱ ق چ
شکر ۱ ق چ
کاملا با هم مخلوط کنید و برای رومال استفاده کنید.
دمای پخت: ۱۸۰ درجه فر برقی، ۱۹۰ درجه فر گازی
زمان پخت نان: ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
زمان لازم برای سوخاری کردن نان ها: هر طرف ۸-۱۰ دقیقه اگر فرتون فن داره روشن کنید.
.
*حتما اجازه بدید لوفکاملا خنک بشه بعد برش بزنید. ۱ ساعت زمان بدید.
*پودر شیرخشک جایگزین نداره در این رسپی و به لطافت خمیر خیلی کمک میکنه، اگر دارین استفاده کنید اگر اصلا در دسترس نبود حذف کنید.
*قالب های استفاده شده: ۲ عدد ۱۸ در ۹ سانتیمتر به عمق ۷ سانتیمتر
میتونید به جای دو قالب یه قالب بزرگ مثلا به ابعاد ۲۵ در ۱۳ استفاده کنید.
*با دست هم میتونید خمیر رو ورز بدید ولی احتمالاً مدت زمان طولانی تری باید ورز بدید.
منبع: afsanehrazavi
-
تب سنج امپرر مدل Net100
خرید محصول -
مقوا آبرنگ فابریانو مدل ۳۰۰WCA3 سایز ۳۰×۴۲ سانتی متر بسته ۱۰ عددی
خرید محصول -
تابلو شاسی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی مدل GS-1001
خرید محصول -
صابون شستشو گلنار مدل Coconut oil وزن ۱۳۰ گرم مجموعه ۲ عددی
خرید محصول -
روکش خودرو ام جی مدل MG-56 مناسب برای دنا
خرید محصول -
مهر نماز مدل یا حسین بسته ۲ عددی
خرید محصول -
صفر تا صد آموزش جاوا اسکریپت نشر آریاگستر
خرید محصول -
کیسه بوکس مدل King-0070
خرید محصول