رسپی ساده برای مزه دار کردن نان سوخاری

نون سوخاری برای من یه جورایی نوستالژیکه🥰برای شما هم این حسو داره؟؟؟ نون سوخاری با کره 😋😋😋با اون صداش به به😜😜
این آموزش خیلی درخواست داشت و منم دوست داشتم که یه رسپی عالی و بدون نقص براتون بزارم

مواد لازم:
آرد سفید(آرد شیرینی پزی یا نان فانتزی) ۳۳۰ گرم
شیر دمای محیط ۱۲۰ گرم
شکر ۶۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
مخمر خشک فوری ۵ گرم یا ۲ ق چ
نمک ۴ گرم(۱/۲ ق چ)
پودر شیرخشک(قنادی) ۲ ق چ یا ۶ گرم
کره دمای محیط ۴۰ گرم
کنجد اختیاری

رومال تخم مرغ:
تخم مرغ کامل ۱ عدد
شیر ۱ ق چ
شکر ۱ ق چ
کاملا با هم مخلوط کنید و برای رومال استفاده کنید.
دمای پخت: ۱۸۰ درجه فر برقی، ۱۹۰ درجه فر گازی
زمان پخت نان: ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
زمان لازم برای سوخاری کردن نان ها: هر طرف ۸-۱۰ دقیقه اگر فرتون فن داره روشن کنید.
.
*حتما اجازه بدید لوف‌کاملا خنک بشه بعد برش بزنید. ۱ ساعت زمان بدید.
*پودر شیرخشک جایگزین نداره در این رسپی و به لطافت خمیر خیلی کمک میکنه، اگر دارین استفاده کنید اگر اصلا در دسترس نبود حذف کنید.
*قالب های استفاده شده: ۲ عدد ۱۸ در ۹ سانتیمتر به عمق ۷ سانتیمتر
میتونید به جای دو قالب یه قالب بزرگ مثلا به ابعاد ۲۵ در ۱۳ استفاده کنید.
*با دست هم میتونید خمیر رو ورز بدید ولی احتمالاً مدت زمان طولانی تری باید ورز بدید.
منبع: afsanehrazavi

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *