روشی ساده برای تهیه «فلافل جنوبی» با سس مخصوص
نخود ۱پیمانه (۲۴ تا ۴۸ ساعت خیس شده)
پیاز ۱ عدد کوچیک
سیر ۱ تا ۲ حبه
ترخون خشک ۱ قاشق چ
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز
پودر انبه ۲ قاشق چ + ۴ تا ۵ قاشق غ آب
بیکینگ پودر نصف قاشق چ
.
.
نخود خیس شده رو با همه‌ی مواد چرخ کنید یا توی خرد کن بریزید تا کاملا یکدست بشه بعد بهش پودر انبه و آب رو اضافه کنید و هم بزنید و در آخر با قالب، قالب بزنید اگه هم قالب ندارین میتونین با دست بهش فرم بدین و تو روغن داغ و غوطه ور سرخش کنید👌
.
🔴روغن باید داغِ داغ باشه و حرارت متوسط
حرارت کم باعث میشه فلافل تو خودش روغن بکشه و خراب شه و حرارت زیاد باعث میشه بیرون فلافل زود سرخ شه و داخلش خام بمونه.
🔴اگه دیدین مواد فلافل تون خیلی سفت و خشکه بهش کمی آب و پودر انبه اضافه کنید.
🔴حواستون باشه پودر انبه رو زیاد اضافه نکنید چون باعث میشه تلخ بشه.
.

از صفحه samii_cooking