چی شی/ مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ ۴ عدد
بی بی اسفناج ۴۰۰ گرم
گوشت مرغ ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه املت اسفناج و مرغ
مرحله اول
برای تهیه املت اسفناج و مرغ خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس مقداری نمک و زردچوبه اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا مرغ بپزد.
مرحله دوم
پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت، آنرا به صورت نگینی یا ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه اسفناج را درون آبکش می ریزیم و با آب سرد به خوبی می شوییم تا شن های میان برگ های اسفناج خارج شوند.
مرحله سوم
برای تهیه این املت توصیه می شود از اسفناج ریز یا بی بی اسفناج استفاده شود، تا در پایان املت خوشمزه تری داشته باشیم. در ادامه اسفناج را به صورت متوسط خرد می کنیم و درون یک تابه مناسب می ریزیم.
-
بند مدل CH-02 مناسب برای ساعت هوشمند سامسونگ Gear S2 Classic / Gear Sport / Galaxy Watch 42mm
خرید محصول -
لیف حمام کودک طرح عروسکی مدل میکروب کد ۰۳
خرید محصول -
رینگ لایت مدل FE-580 III
خرید محصول -
بوت مردانه شاهین کد ۹۵۳۲
خرید محصول -
ماسک پارچهای مدل سه بعدی مادر و کودک
خرید محصول -
چسب پودری لیموفیکس مدل C700 وزن ۲۵ کیلوگرم رنگ سفید
خرید محصول -
جغجغه هولا کد GR-979
خرید محصول -
کالسکه ۴ تیکه دلیجان دارای یکسال ضمانت و ۳۶ ماه خدمات پس از فروش
خرید محصول
مرحله چهارم
در این مرحله تابه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم اسفناج آب بیندازد. در ادامه اسفناج را به آرامی تفت می دهیم تا آب درون تابه به طور کامل کشیده شود، سپس چند قاشق روغن به تابه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا اسفناج را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود، سپس تکه های گوشت مرغ را به تابه اضافه کرده و به همراه اسفناج تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه تخم مرغ ها را درون یک کاسه جداگانه می شکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه تخم مرغ را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم تا خودش را بگیرد.
مرحله هفتم
حالا به سلیقه خود می توانیم اجازه دهیم، تخم مرغ را مخلوط کنیم یا اجازه دهیم به صورت یکدست پخته شود. در نهایت پس از اینکه املت به طور کامل پخت، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه نان سرو می کنیم.