ترشی لبو و انار
مواد لازم :
لبو ۱ کیلو
انار دو عدد
آب لبو ۴۰۰ میلی لیتر یا ۲ پیمانه
سرکه ۲۰۰ میلی لیتر یا ۱ پیمانه شکر یا عسل ۳ تا ۴ ق.غ
آب لبو منظور همون آب که لبو ها داخلش پخته شده .
لبو و با پوست بپزین تا رنگ خودش و بیشتر حفظ کنه .
این ترشی بعد از ۲۴ ساعت قابل مصرف میباشد .
لبو هارا خیلی نپزین تا نرم نرم بشن .
ماندگاری لبو ۲۰ روز میباشد داخل یخچال .
نمک نیاز نداره ، انار شیرین باشه بهتره ، سرکه خالی تیز و ترش میکنه . سرکه نیازی به جوشوندن نداره .
محصولات بخش فروشگاه
-
پاستل گچی ۶۰ رنگ رامبراند کد ۱۲۰۹۶۹
خرید محصول -
ست برس آرایشی ناکد مدل Urban Decay بسته ۱۲عددی
خرید محصول -
سینک استیل البرز مدل ۷۳۵-L توکار
خرید محصول -
عطر جیبی زنانه ژک ساف مدل ۷۱۳ حجم ۲۰ میلی لیتر
خرید محصول -
ویدئو آموزشی عکاسی در شهر نشر برج
خرید محصول -
دستکش بافتنی مردانه مدل ۰۴
خرید محصول -
کیسه بوکس آر دی ایکس مدل Rk-11
خرید محصول -
کامپیوتر کوچک هیستو مدل j1900-4D
خرید محصول
از صفحه مستر فودکس