فوت و فن درست کردن «ترشی لبو و انار» خوشمزه و ملس

ترشی لبو و انار

مواد لازم :
لبو ۱ کیلو
انار دو عدد
آب لبو ۴۰۰ میلی لیتر یا ۲ پیمانه
سرکه ۲۰۰ میلی لیتر یا ۱ پیمانه شکر یا عسل ۳ تا ۴ ق.غ

آب لبو منظور همون آب که لبو ها داخلش پخته شده .
لبو و با پوست بپزین تا رنگ خودش و بیشتر حفظ کنه .
این ترشی بعد از ۲۴ ساعت قابل مصرف میباشد ‌ .
لبو هارا خیلی نپزین تا نرم نرم بشن .
ماندگاری لبو ۲۰ روز میباشد داخل یخچال .
نمک نیاز نداره ، انار شیرین باشه بهتره ، سرکه خالی تیز و ترش میکنه . سرکه نیازی به جوشوندن نداره .

از صفحه مستر فودکس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *