ترشی لبو و انار
مواد لازم :
لبو ۱ کیلو
انار دو عدد
آب لبو ۴۰۰ میلی لیتر یا ۲ پیمانه
سرکه ۲۰۰ میلی لیتر یا ۱ پیمانه شکر یا عسل ۳ تا ۴ ق.غ
آب لبو منظور همون آب که لبو ها داخلش پخته شده .
لبو و با پوست بپزین تا رنگ خودش و بیشتر حفظ کنه .
این ترشی بعد از ۲۴ ساعت قابل مصرف میباشد .
لبو هارا خیلی نپزین تا نرم نرم بشن .
ماندگاری لبو ۲۰ روز میباشد داخل یخچال .
نمک نیاز نداره ، انار شیرین باشه بهتره ، سرکه خالی تیز و ترش میکنه . سرکه نیازی به جوشوندن نداره .
محصولات بخش فروشگاه
-
کیسه آبگرم برقی مدل ۲۵KY-C
خرید محصول -
کت زنانه مدل ۱۲۵GRY.T
خرید محصول -
خاک رس اعلا مدل TRZ وزن ۲۰۰۰ گرم
خرید محصول -
ساعت مچی عقربه ای بچگانه لاگوست مدل ۲۰۳۰۰۰۱
خرید محصول -
سیب تزیینی کد ۱۳۴۶
خرید محصول -
شارژر همراه مایپو مدل CUBE X2 ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپرساعت
خرید محصول -
تیشرت آستین کوتاه مردانه جی استار را مدل D17316-c336-995
خرید محصول -
ذره بین گلس کد cm757575
خرید محصول
از صفحه مستر فودکس