فوت و فن مرینیت و مزه دار کردن جوجه به سبک رستوران ها

جوجه کباب از آن دست غذاهایی است که بسیاری از ما برای دورهمی ها و پیک نیک درست می کنیم. از طرفی یک غذای بسیار ساده است و با یاد گرفتن فوت و فن مرینیت و مزه دار کردن جوجه به راحتی می توانید این غذای خوشمزه را آماده کنید. 
مواد لازم برای مرینیت و مزه دار کردن جوجه:
سینه‌مرغ
پیاز
روغن هسته انگور
روغن زیتون
ادویه شامل نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
زعفران دم شده درجه یک
فلفل دلمه ای
سس باربیکیو
سس خردل
مایونز کم چرب
ماست
لیموی تازه
مراحل مرینیت جوجه کباب:
ابتدا زعفران درجه یک را روی جوجه ها بریزید و بعد آنها را مخلوط کنید. یادتان نرود دستانتان را ضدعفونی کنید. بعد پیاز و فلفل دلمه ای را اضافه کنید. حالا همه مواد را کامل هم بزنید. سپس دوباره برای رنگ بهتر،کمی زعفران اضافه کنید. مایونز کم چرب، سس باربیکیو، کمی ماست، سس خردل طعم جوجه شما را بی نظیر خواهد کرد. این ترکیب راز خوشمزه شدن جوجه کباب است. یکی دیگر از رموز خوشمزه شدن جوجه کباب استفاده از روغن هسته انگور می باشد که به دلیل سبک بودن موجب می شود جوجه کباب ها ترد و خوشمزه شوند. در مرحله بعد کمی روغن زیتون اضافه می کنیم. سپس نمک و فلفل را اضافه می کنیم. حالا وقت اضافه کردن زنجبیل است. در مرحله بعد کمی پودر سیر اضافه کنید. سپس آب لیموی تازه را به مخلوط بیفزایید. حالا همه مواد را با هم ترکیب کنید و بگذارید سه تا چهار ساعت بماند. دیگر وقت وقت سیخ گرفتن جوجه ها است. وقتی جوجه ها سر میز بیاید همه از عطر و بوی آن لذت خواهند برد. این روش بهترین روش برای طعم دار کردن جوجه کباب است که با شما به اشتراک گذاشتیم تا لحظات خوشمزه ای برای تان خلق کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.