مرغ ترش شمالی با بهار نارنج

امروز شمال رو آوردیم به خونه هاتون اونم با این خورشت دلبر و جانانه و یه کته شمالی با ته دیگ طلایی که عطر و طعمش عالی شد و حسابی اهل خونه کیف کردن😍
بریم سراغ خورشت مرغ ترشمون که پیشنهاد میکنیم با همین رسپی درست کنید و تو یه روز پاییزی کنار کانون گرم خانوادتون لذت ببرید🙌
مواد لازم👇
سینه و ران مرغ: ۴تکه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه برای مزه دار کردن مرغ: به مقدار لازم
دلال مرغ ترش: ۲۵۰ گرم
پیاز داغ: ۴ ق.غ
سیر رنده شده: ۲ حبه
اناردون آسیاب شده: ۲ ق.غ
مغز گردوی آسیاب شده: ۵ ق.غ
رب انارترش: ۲ ق.غ سرپر
آب داغ: ۳ لیوان
نمک: ۱ ق.غ
رب نارنج: ۲ ق.غ
گوجه خشک به دلخواه
♦️فقط اگر خواستید خورشتون ملس باشه یه قاشق شکر همراه رب نارنج در آخر اضافه کنید👌
تمام نکات کامل تو ویدئو گفته شده پس حتما تا آخر ویدئو رو ببینید😊
منبع: @bahar_narenj_shomal

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *