همه چیز درباره طبخ «پای مرغ» یک پذیرایی لاکچری و اقتصادی

امروز میخوام براتون پای مرغ درست کنم .ریشه پای بسیار بسیار قدیمیه واز استرالیا آغاز شده وپای ها به دلیل ساختار فرها در قدیم به وجود اومده. فرهای قدیمی در واقع تنورهایی از جنس گِل بودن، در انتهای این تنورها آتش روشن می کردن و روی اون صفحه ای برای پخت نون و غذا قرار می دادن. پختن گوشت روی این صفحات، گوشت رو خشک می کرد و طعم سوختکی بهش می داد.
این مشکل رو ابتدا با قرار دادن گوشت بین برگ ها حل کردن ولی با گذشت زمان آشپزها به این نتیجه رسیدن که گوشت رو در مخلوط آرد و آب قرار بدن تا از سوختنش جلوگیری شه و آب گوشت هم از بین نره و در واقع خمیر پای راه حلی برای پخت غذا بود
اول برای درست کردن تارت
مواد گوشتی رو اماده میکنم
کمی روغن توی تابه بریزید وسینه مرغ (یک عدد سینه کامل مرغ)رو مکعبی برش بزنید همراه با پیاز میکس شده توی تابه تفت بدید
کمی نمک،پودرسیر،پاپریکا،زردچوبه، رو به مرغ هاتون اضافه کنید
ادویه هاتون رو که اضافه کردید درب تابه رو بزارید تا مرغ ها کمی پخته بشه واب بندازه(آب اضافه نکنید) حالا حدود ۷تا۸ عدد قارچ خرد شده نصف لیوان ذرت ویک ق غ رب رو اضافه کنید وهم بزنید تا مرغ ها پخته بسند اب مرغ که کشیده شد یک ق چ پودر نشاسته ذرت اضافه کنید وهم بزنید وتمام اجازه بدید تا خنک بشه.

خب حالا بریم سراغ خمیر پای
اول ۳۵۰ گرم آرد رو با ۴ گرم نمک و۱۶۰ گرم کره سرد یخچال بریزید توی عذاساز تا مثل پودر نان بشه
برای جمع شدن خمیر به ۲سوم لیوان شیر سرداحتیاج داریم یک سوم اول شیر رو اضافه کنید ولی مابقی شیر(یک سوم دوم شیر)رو کم کم اضافه کنید تا خمیر خودش رو جمع کنه ولی شل نباشه
خمیرتون دو بعد از آماده شدن به دوقسمت تقسیم کنید و روی کاغذ روغنی پهن کنید(من چون قالبم گرد هست خمیرم رو به صورت دایره پهن میکنم)
خمیرتون رو بعد از پهن کردن نایلون بکشید وبزارید به مدت نیم ساعت داخل یخچال(ضخامت خمیر داخل فیلم مشخص هست)
یکی از خمیرهامون رو توی ظرف فرم میدیم
بعد از اینکه خمیر رو توی قالب پهن کردید وفرم دادید کمی پنیر پیتزا بریزید ومواد گوشتی رو بریزید روی خمیر ودوباره کمی پنیر پیتزا
روی مواد گوشتی دوباره پنیر پیتزا بریزید وخمیر دیگه رو پهن کنید روی گوشت ها
۲تافیلم دیگه هم داشتم که العا توی گوشیم نیست احتمالا پاک شده
خمیر دوم رو به اندازه قالب پهن میکنیم ومیزاریم رو گوشت ها وروی خمیر رو برش بدید تا چند تا سوراخ کنید تا هوای داخل خمیر خارج بشه وبزارید داخل فر از قبل گرم شده به دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیق
وتمام.

منبع: brotchen.kuchen

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *