این روش پخت کیک یزدی را حتما امتحان کنید.
مواد لازمکیکیزدی
تخم مرغ ۴عدد
روغن۲/۳پیمانه
شکر ۱پیمانه
شیر ۱/۳پیمانه
آرد الک شده ۲و نیمپیمانه
بیکینگ پودر نصف قچ
هل ۱ ق چ
جوش شیرینی نصف ق چ
تخم مرغ و شکر و وانیل را ۶دقیقه هم بزنید .
روغن و شیر را اضافه میکنیم و محدد ۳۰ثانیه هم میزنیم.
ارد را روی مواد مجدد الک میکنیم،بیکینگ پودر و جوش شیرینم اضافه میکنیم.
با دور کند همزن ۲۰ثانیه هم میزنیم(بیشتر نشه)پف کیک میخوابه.
قالبها را تا ۳/۴از مواد پر کنید.
در فری که از قبل بدمای۲۲۰درجه با حرارت بالا داغ شده قرار میدیم ۱۰دقیقه و بمدتو۵دقیقه حرارت از پایین بدمای ۱۵۰درجه قرار میدیم تا از زیر هم رنگ بگیره.
-
کفش مخصوص پیاده روی مدل CAJB3030
خرید محصول -
شلنگ هوای آکواریوم مدل۷D به همراه سوپاپ پمپ هوا
خرید محصول -
میز تلویزیون کارینو مدل EM126
خرید محصول -
مایو زنانه توربو مدل Greece Thin Strap
خرید محصول -
مقوا اشتنباخ مدل draw155 سایز ۱۰۰×۷۰ سانتی متر بسته ۱۰ عددی
خرید محصول -
ساعت مچی عقربه ای زنانه مدل E30
خرید محصول -
موکت سپاهان موکت طرح ولور برجسته پیوند زمینه کاکائویی کد ۰۴۱
خرید محصول -
شلوار جین مردانه جین وست مدل ۴۲۵۰
خرید محصول
نکته
اگ فر گازی دارین باید یک ساعت فر داغ شه سپس کیک یزدی رو با دمای١٩٠بزارید حدود هفت دقیقه و بعد گریل روشن کنید تا طلایی شه.
برایترک روی کیکهاحتما با چاقو مطابق فیلم خط بعلاوه بیندازید.
بدلخواه از کنجد هم میتونید استفاده کنید.
دمای فر حتما از بالا باشه تا پف کنه.
ویدئو از cookkadee