مگه میشه طرفدار سوسیس باشی، اما خونگیشو امتحان نکرده باشی؟ 😍
نیم کیلو رون مرغ رو چرخ کنید
۳ حبه سیر رنده شده و یک چهارم لیوان روغن مایع اضافه کنید و ۵ دقیقه خوب مخلوط کنید.
ادویه ها شامل
۱ قاشق مرباخوری نمک
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل قرمز
۱ قاشق مرباخوری پاپریکا
۱/۴ قاشق چایخوری تخم گشنیز
۱/۲ قاشق چایخوری آویشن
۱/۸ قاشق چایخوری دارچین
۱/۴ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
به همراه یک عدد تخم مرغ به مواد اضافه کنید و ۳ دقیقه ترکیب کنید.
یک چهارم لیوان یخ خرد شده بریزید و ۱ دقیقه دیگه هم بزنید.
۲ ق غ ارد گندم، یک ق غ پودر نشاسته ذرت و ۱ ق غ هم شیر خشک اضافه کنید و مخلوط کنید.
سر غلاف سوسیس رو ببندید مواد رو داخل قیف بریزید و توی غلاف پایپ کنید تا پر شه.
برای اینکه هوای داخل خارج شه یک سوزن بزنید.
با دست یا هر وسیله ای که دارید فشارش بدید تا هوای اضافش خارج بشه.
سر دیگه ی غلاف رو هم ببندید و مطابق فیلم به قسمت های مساوی بپیچید و با نخ ببندید.
یک قابلمه آب رو بذارید جوش بیاد
یه پایه بذارید و سوسیس ها رو بذارید تو ظرف و درشو ببندید.
۱ ساعت زمان بدید تا اماده بشه.
وقتی که پخت یک ربع بذارید داخل ظرف آب و یخ.
بعد،‌ ‌۲۴ ساعت بذارید داخل یخچال.
اینم از سوسیسای خونگیمون سالم ولذیذ🤤😍
منبع: @digcheh