مواد لازم
آب ولرم ۳/۴ پیمانه
خمیرمایه خشک فوری ۲ و ۱/۴ قاشق چایخوری
شیر ۳/۴ پیمانه هم دمای اتاق
تخم مرغ ۱ عدد هم دمای اتاق
شکر دانه ریز ۶ قاشق غذاخوری
نمک یک پنس
آرد سفید قنادی ۴ و ۱/۴ پیمانه
کره هم دمای محیط ۴ قاشق غذاخوری(۵۵ گرم)

برای لایه شکلاتی
آب گرم ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری

برای لایه کره ای
کره حدودا ۲۰۰ گرم

برای فیلینگ شکلاتی
شکلات بار ۱۷۰ گرم
طرز تهیه
در ظرفی آب ولرم، خمیرمایه و یک قاشق چایخوری از کل شکر رو مخلوط کرده، درب ظرف رو بسته و حدودا ده دقیقه کنار میذاریم تا خمیرمایه عمل کنه.در ظرف بزرگ دیگری آرد الک شده( از نظر من مابقی مواد رو بریزید و آرد رو کم کم و با کنترل اضافه کنید چون ممکنه با توجه به پروتئین آرد میزان کمتر یا بیشتری آرد نیاز بشه، در حدی اضافه کنید که خمیر بدست نچسبه.بیش از حد اضافه کرده باعث میشه خمیر سفت بشه) ، مابقی شکر، نمک، شیر، تخم مرغ و خمیرمایه عمل اومده رو ریخته و حدود ۴ دقیقه هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه.کره نرم شده در دمای محیط رو به خمیر اضافه کرده و حدودا ۸ دقیقه ورز میدیم.
برای لایه شکلاتی
آب گرم رو به همراه پودر کاکائو مخلوط کرده و میذاریم کاملا خنک بشه. یک پنجم از خمیر آماده شده رو در ظرفی به همراه محلول کاکائو خنک شده خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه.روی هر دو ظرف خمیر رو با سلفون یا پارچه تمیز پوشانده و در محیط نسبتا گرم بمدت یک ساعت و ربع قرار میدیم تا حجم خمیر دو برابر بشه.سطح کار رو آردپاشی کرده خمیر پایه رو به ۹ قسمت و خمیر شکلاتی رو به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت رو چانه میکنیم.هر چانه رو با وردنه به اندازه حدودا هفده سانتیمتر باز کرده، مطابق ویدئو اول خمیرهای ساده رو روی سطح آردپاشی باز کرده کره مالیده و مجدد لایه بعد میذاریم و کره میزنیم( در مجموع ۱۱ لایه بدست میاد) و سپس روی کاغذ روغنی انتقال داده روی خمیر رو با سلفون پوشانده و یه شب تا صبح در محیط اتاق استراحت میدیم(محیط نه زیاد گرم باشه و نه سرد). 
خمیر رو با وردنه به شکل مستطیل با ابعاد بیست و پنج در شصت سانتیمتر باز کرده و به تعداد هفت قطعه و با کاتر و یا چاقوی تیز مطابق ویدئو برش زده و روی سطح شکلاتی رو نیز با یک تیغ تیز به صورت اریب برش میزنیم.کف سینی فر رو کاغذ روغنی قرار داده رولها رو با فاصله چیده و روی اونها با پارچه تمیز میپوشونیم و یک ساعت و نیم استراحت میدیم.سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بمدت ۱۸ الی ۲۰ دقیقه میپزیم.این کروسان رو گرم میل کنید.نوش جان
منبع: chefzahra.84