مواد لازم
قارچ – ۱ لیوان
سینه مرغ پخته شده خرد شده – ۱ لیوان
آرد – ۱ قاشق سوپ خوری
کره – ۵۰ گرم
استاک(آب گوشت یا مرغ) – ۴ تا ۵ لیوان

نمک و فلفل سفید – به میزان لازم
خامه دلبخواهی – ۵۰ تا ۱۰۰ گرم
شیر دلبخواهی – ۲ لیوان جایگزین ۲ لیوان از اب مرغ
سیب زمینی – نصف پیمانه
طرز تهیه
آرد را در نصف کره تفت داده داده کمی و استاک را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
وقتی که بجوش آمد سیب زمینی های نگینی شده را اضافه کرده و میگذاریم بپزد.
( در این مرحله میتوانید از دو لیوان شیر هم استفاده کنید و از مقدار آب مرغتان کم کنید)
در تابه ای قارچ‌ها را با کره تفت داده و به همراه مرغ ها به کنسومه اضافه می کنیم.
نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و میگذاریم تا جا بیافتد.
نکته:میتوالنید در هنگام سرو یا در انتهای پخت کنسومه برای طعم بهتر و تزیین از مقداری خامه استفاده کنید.
علت استفاده از فلفل سفید عوض نشدن رنگ کنسومه است.

این غذا خیلی سریع آماده می شه و میتونه جزو غذاهای تنبلونه و فوری اما خوشمزه و شیک باشه.
مخصوصا اگه مرغ پخته داشته باشید.(میتونید توی بخار پز یا ماکروفر هم سینه مرغ تکه تکه شده رو در زمان کوتاهی تهیه کنید)